15 jarig artiesten jubileum & verjaardag Wim Florack wordt gevierd met lancering nieuwe single!

Gepubliceerd op 25-12-2019

MusicPromo nieuws

15 jarig artiesten jubileum & verjaardag Wim Florack wordt gevierd met lancering nieuwe single!Wim Florack heeft reden voor een feestje!, want op 14 december (zijn verjaardag) bracht Wim zijn nieuwste single ” Mijn Hart” uit, en zit hij tevens 15 jaar in het vak. Dit was voor Wim reden genoeg om juist op deze dag zijn allernieuwste single uit te brengen.

De in Oosterhout woonachtige zanger Wim Florack is een bezige bij, want naast zijn zangcarrière heeft hij een vaste baan, verzorgt hij regelmatig koor en/of accordeon werk voor diverse studio’s, schrijft hij nummers voor andere artiesten en heeft hij zijn eigen bedrijf WF Muziek. Al met al dus een hele druk, maar super leuk en gezellig leven aldus de Brabantse zanger. Wim Florack bracht afgelopen jaren al diverse succesvolle liedje uit o.a.: Mijn Koningin, Het mooiste meisje uit de wagen, Achtbaan, Dit is ons leven, Hoe zou het anders zijn gegaan, Verboden Liefde, Echte vrienden, Die ogen van jou en vele anderen. Veel van deze nummers zijn nog steeds dagelijks te horen bij de diverse radiostations in Nederland en België.
Tijdens een speurtocht naar nieuwe nummers kwam Wim (die fan is van het Duitstalig repertoire) ditmaal terecht bij een liedje wat geschreven en gecomponeerd is door Leo Poldau en Christof Kammerlander. Omdat Wim het zo’n geweldig goed nummer vond werd er gezocht naar een studio die het zag zitten om deze opdracht aan te nemen.. Door tips van collega’s uit t vak kwam Wim terecht bij de studio van Sonic Solutions. Na goed overleg is dan ook besloten om de nieuwe productie door de mannen van Sonic Solutions te laten uitvoeren.
Toen Wim de tekst had geschreven werd er eerst contact gelegd met de originele tekstschrijvers om toestemming te vragen om de eigen versie van het liedje te mogen opnemen en uitbrengen in Nederland. Binnen afzienbare tijd was de goedkeuring binnen, en konden de mannen van Sonic Solutions aan de slag in de studio. Wim nam voor het nieuwe nummer zelf de accordeon ter hand en voorzag (samen met Margot Roeken) het nieuwe liedje van de nodige koorpartijen.
Omdat Wim ook op zoek was naar een platenlabel en plugger waarmee hij de juiste vervolgstappen kon zetten in zijn carrière, heeft de zanger zich afgelopen maanden o.a. georiënteerd bij collega artiesten over een stap richting JC-Records / JC Event uit Waspik. Na tal van positieve reacties over de begeleiding en de werkwijze van Jolanda Clement als platenlabel, plugger, maar zeker ook als mens, werd een afspraak gemaakt op het kantoor van JC. De uitkomsten van die gesprekken waren ronduit positief en productief te noemen: “Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Jolanda, vandaar dat ik heb besloten om in zee te gaan met JC Records / Event als platenlabel en plugger”, aldus de enthousiaste zanger.
Voor de schieten van de pers/ hoes foto’s werd de hulp ingeroepen van Perry Roovers. Desire Bambacht stond weer garant stond voor het schitterende artwork. De bijpassende videoclip die opgenomen is door RTV Mediaproductie (Robert Vegt) zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube. Het compleet nieuwe team achter Wim is blij met de nieuwe samenwerking en het in hun gestelde vertrouwen. Zij hopen dan ook dat het nieuwe liedje van Wim goed wordt opgepakt, en binnenkort veel te beluisteren zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in België en Nederland.
Het nummer ”Mijn hart” van Wim Florack zal vanaf 14 december zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

De Plugging en RTV promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Yosee – Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees is omgebouwd tot een meezinger van jewelste.

Eerste namen ZWARTE CROSS 2020 met o.a Krezip, Typhoon, Snelle en Kriss Kross.

De Zwarte Cross heeft al wat hints gegeven over de eerste namen van de Zwarte Cross 2020, die is op 16, 17, 18, 19 juli . De eerste hint kwam op 7 november, toen ze deze tweet plaatsten: “Vandaag een fijne knapband geboekt voor ons Hoofdpodium. Jullie mogen raden, de bandnaam begint met een ‘D’. […]

Nieuwe single de Dikdakkers – Ik Ben Een Brandweerman Tá Tú

Dit vrolijke nummer hebben de Dikdakkers gemaakt voor al die stoere brandweemannen en brandweervrouwen die hun leven op het spel zetten voor andere mensen. Bekijk de clip >

Johnny Gold – Als Je In Brabant Bent ( Carnaval 2020 )

Het Carnavalsseizoen is weer begonnen, en daar moet je als tweevoudig winnaar van de prestigieuze Brabantse“Kies Je Kraker” trofee natuurlijk bij zijn, dit keer met een geheel eigen liedje waarin het Enfant Terrible van de Nederlandstalige Showbizz zijn Brabant als de feestprovincie bij uitstek bezingt ..

Frans Bauer heeft Engelse versie gemaakt van ‘Heb je even voor mij’.

Na maanden van geheimzinnigheid mag Frans Bauer het dan nu eindelijk bekend maken….   “Heb je even voor mij” is opgenomen in het Engels, aldus de zanger op zijn Facebook pagina.

FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADION

SNEEK, donderdag 16 januari – De muziek van zanger Frank van Etten is in 2019 het meest aangevraagd door de luisteraars van RADIONL. Vooral het immens populaire ‘Huisje op wielen’ doet het opvallend goed. Maandelijks wordt duizenden keren verzocht om de track uit 2017 te draaien.

Nieuw nummer De Romantica’s.

Het nieuw nummer van De Romantica’s, heet ‘Wonder in een wiegje’. Cees en Andrea de Ruiter hebben er wederom een eigen productie van gemaakt. Bekijk de clip >

Pascal Schipper likt nu aan ski’s…..

Pascal Schipper en DJ BEE gaan voor de Après-ski Hit van 2020! Na zijn single ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ uit 2016, dat een enorme hit was, gaan ze nu samen voor ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’. ( tekst René Karst). Bekijk de clip >

3JS – De Aard van het beest

De 3JS – Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller, touren vanaf februari door Nederland met hun nieuwe tour: “Aard van het Beest”

KonFetTi benoemt in ‘Jij & Ik’ de positieve kant van het leven

Het is Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem gelukt om de positieve kant van het leven te belichten in hun nieuwe single ‘Jij & Ik’. Sinds 2012 brengen ze als KonFetTi liedjes vol passie, kleur en vrolijkheid op de markt. Zeker nu de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug zijn merkt het duo dat iedereen […]

Janske staat met ‘Ik ben weer terug’ op eigen benen

Janske Mentzij vormde samen met Jack van Raamsdonk jarenlang het zangduo ‘De Hollandio’s. Dit was het gevolg van hun liefdesrelatie. Na negen jaar kwam daar in 2019 een einde aan.

John Enter presenteert de “Bierwals”

John Enter de man met het blauwe petje. Wie kent hem niet. We zingen allemaal de hits mee van hem. Vanaf “Ik heb drie haren op mijn borst” naar “Twee witten Duiven” en recentelijk “Het Sopje” . Internationaal ook succesvol met de Engelse en Duitse versie van “”’t Woanskip” ( in Duitsland bekend onder Party […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This