fbpx

Daisy Talens

Daisy Talens
Daisy Talens is allround zangers die zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers brengt.
Website

Allround zangeres..zingen is mijn passie en zou niet zonder kunnen ik doe altijd mijn best om het iedereen naar hun zin te maken:) ik zing van alles dus 1 en al gezelligheid:)

Daisy Talens in 2019

Het jaar 2019 begon voor Daisy Talens muzikaal boven verwachting goed. Dat had alles te maken met de lancering van het eerbetoon dat ze middels haar versie van ‘Vuile huichelaar’ bracht aan Renee de Haan. Nog steeds plukt ze daar de vruchten van. Met de opvolger ‘Zonder jou’ die op het label Rood-Hit-Blauw verschijnt, gaat ze zeker een groot publiek blij maken. De vrolijke melodielijn en het hoge accordeongehalte vormen de basis van deze radio-en fanvriendelijke single.

Daisy kreeg de demo aangeboden door tekstschrijver Pascal de Vormer die ervan overtuigd was dat het bij haar zou passen. ‘Ik ben Pascal heel erg dankbaar dat hij aan mij dacht. De tekst zal menigeen die in een grillige relatie zit aanspreken . “Eindelijk rust in de liefde zonder jou……Voorwaardelijk bleek niet voor altijd en je leefde je eigen leventje en jaagde mijn op stang. Zonder jou voelt alles meer dan goed en zonder jou is alles beter”. Ik vind het best spannend en hoop dat het een mooie opvolger is voor ‘Wijze lessen’ en Vuile huichelaar’, bekent Daisy.

Daisy Talens heeft gekozen om ‘Zonder Jou’ door de mannen van Sonic Solutions te laten produceren. Ze wisselt vaak af tussen de studio’s van Manfred Jongenelis en Sonic Solutions uit Roosendaal. ‘Manfred is gespecialiseerd in de volkse sound. In Roosendaaal hebben ze andere kwaliteiten waar zij in uitblinken. Met beide partijen werk ik graag samen’, aldus Daisy.

Daisy Talens' clips

Clipproducent Robert Vegt (RTV Media) behoort inmiddels ook tot het team waar Daisy graag mee samenwerkt. De verhaallijn wordt uitgebeeld in oa. een park en een winkel bij haar in buurt. En dan bedoelt ze niet Benidorm. Een groot deel van het jaar vertoeft ze in deze favoriete Spaanse badplaats waar ze dan vier dagen per week optreed.

De CD single ‘Zonder jou’  is vanaf 19 juni 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

De tijd liet zijn beloop en Daisy Talens trok de stoute schoenen aan en een natuurtalent was geboren, die tevens goed aan de weg weet te timmeren en de sterren van de hemel danst bij het Almaars Showballet van Karin Heesbeen.

De muziekhemel had een nieuwe held nodig, waarin Daisy Talens was opgestaan als Laaielichter, waarbij de liefde voor de muziek nooit meer over zal gaan. Na zes succesvolle singels weet Daisy steeds meer haar vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te krijgen op de Nederlandse muziekmarkt, waar de zangeres het hart van het publiek heeft gestolen en de zangeres in de armen wordt gesloten, een zevende singel kon dan ook niet uitblijven en Daisy lanceert dan ook met volle trots de nieuwe singel “Ik ga door”, wat een vrolijke, zwoele, zoete, uptempo, swingende, meezinger geworden is, richting het levenslied, met een warme, zomerse feelgood melodie en een lekkere beat, die op het lijf van Daisy geschreven en gecomponeerd is, door niemand minder dan Frank van Etten, waar Daisy Talens al vaker heeft mee samengewerkt. De singel ik ga door gaat over de zangeres zelf, die diepe dalen heeft gezien en gewoon doorgaat en leeft haar leven omdat ze dat wil, zonder dat het publiek haar tranen ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest