De zingende ski-leraar

Jan Joost =  de zingende skileraar JJ de zingende skileraar is een après ski act die interactieve optredens verzorgt waarbij het meedoen centraal staat. Gekleed in (on-)vervalst skipak laat hij de hele zaal ‘droog skiën”.
Website

Jan Joost =  de zingende skileraar

JJ de zingende skileraar is een après ski act die interactieve optredens verzorgt waarbij het meedoen centraal staat. Gekleed in (on-)vervalst skipak laat hij de hele zaal ‘droog skiën”. Hij zorgt voor een échte après ski sfeer.

Zijn eerste single als skileraar is getiteld “Wat een feest”. Iedereen kent het gevoel dat je bekruipt als je de ‘morning after’ na het feest de kamer weer binnenstapt. Alle troep ligt er nog en je denkt ‘dit nooit weer”. Maar als je dan terug kijkt naar de geslaagde avond, dan weet je….. we doen het heus nog wel een keer.

Feitelijk is het de opvolger van de “Feestballade” die nog werd uitgebracht onder de naam Jan-Joost.  (In de Feestballade vraagt de zanger zich af in de aanloop van het feest, of alles wel is geregeld).

JJ de zingende skileraar verzorgt een half uurtje échte après ski.

Natuurlijk komen zijn eigen liedjes voorbij, maar ook absolute feestklassiekers zoals bijvoorbeeld Schatje mag ik je foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest

Share This