DJ Coenio

In 2018 is DJ Coenio voor de derde keer uitgeroepen tot beste allround dj van Nederland! Niet voor niets is hij opnieuw uitgeroepen!! Door zijn jarenlange ervaring in binnen en buitenland, van feesttent, festival tot horeca.
Website

In 2018 is DJ Coenio voor de derde keer uitgeroepen tot beste allround dj van Nederland!

Niet voor niets is hij opnieuw uitgeroepen!!
Door zijn jarenlange ervaring in binnen en buitenland, van feesttent, festival tot horeca heeft hij een unieke know how in alle soorten muziekstijlen opgebouwd. Zijn tweede specialisme is tijdens elke show exact te voelen wat het publiek wenst. En als je dan ook nog eens elke keer weer geniet van je vak en dit uitstraalt naar het publiek ben je niet voor niets de beste allround DJ van Nederland.
In zijn vrije tijd produceert DJ Coenio muziek voor zichzelf en anderen. Zo maakte hij afgelopen maanden de remixen voor de nieuwe singles van Theodoor en Tim Douwsma. Deze zijn te downloaden in alle download portalen.

DJ Coenio is dit jaar te vinden o.a. op de grootste 90’s festivals (We Love the 90’s, Back2the90’s en Welcome 2 the 90’s) de mooiste Nederlandstalige festivals en evenementen (Festival van het Levenslied, Amstel Bierhal, Sterren van Holland, Puur Hollands etc.) maar ook op mooie sport events zoals bijvoorbeeld de Draai van de Kaai te Roosendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest

Share This