Henri Groenewold

Al vanaf 1989 staat Henri Groenewold als soloartiest op diverse podia in binnen en buitenland. In 1992 stond hij in de finale van de Soundmixshow met zijn vertolking van Elvis Costello’s Good year for the roses. Daarna speelde hij in diverse landen.
Website

Al vanaf 1989 staat Henri Groenewold als soloartiest op diverse podia in binnen en buitenland. In 1992 stond hij in de finale van de Soundmixshow met zijn vertolking van Elvis Costello’s Good year for the roses. Daarna speelde hij in diverse landen als Spanje, Frankrijk, Griekenland en uiteraard Nederland. Ook kennen velen hem als zanger van de bands KEK en The Scene tribute.

Acoustic Rocknight

Wat is er nou mooier dan dé rockhits van oa Roling Stones, Bruce Springsteen, Foo Fighters, Muse, Joe Cocker, David Bowie enz voorbij te horen komen, uitgevoerd met slechts de acoustische gitaar en de rauwe stem van Henri Groenewold.

Ook Nederlandse popklassiekers van oa. de Dijk, the Scene, het Goede Doel, Ramses Shaffie en Is ook Schitterend worden op een prachtige wijze door hem vertolkt.

Henri trakteert de luisteraar op een heerlijk programma met lekkere luisterliedjes of roert de mensen soms tot tranen toe.

Rocken tot in de laatste uurtjes? Het programma wordt aan uw wensen aangepast.

Voor cafe, restaurant, terras, zaal, tuinfeest of huiskamerconcert  is deze show een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest

Share This