Jaman

Jaman is een Overijsselse zanger die doorbrak met de singles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw.
Website

Met de doorbraaksingles Goede Vader en Gewoon Weer Opnieuw speelde zanger Jaman zichzelf enorm in de kijker. Inmiddels heeft hij vier albums op zijn naam staan, waarvan Geloof In Jezelf zijn meest recente is. Jaman is herkenbaar aan de witte pet die hij veelvuldig draagt.

De geboren en getogen Overijsselse zanger Jaman zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. In samenwerking met producent Martin Sterken, wordt Jaman’s debuutsingle Goede Vader opgenomen. De single komt in 2011 uit en weet meteen door te dringen tot de Single Top 100 zet Jaman daarmee als belofte op de kaart. Met zijn tweede single Gewoon Weer Opnieuw lost hij deze belofte in.

Jaman scoort hits

Met hits als Laat Me Los, Laat Me Vrij, Overal Ter Wereld en het wondermooie Spoken Bestaan Niet heeft Jaman zijn plaats veroverd op de Nederlandstalige podia. Met zijn fantastische uitstraling en met zijn warme stemgeluid weet hij altijd de juiste snaar te raken. Recente singles als Blijf Bij Mij De Hele Nacht, Een Beetje Hoop en Maar ‘t Geeft Niet zijn klassiekers geworden. Op zijn nieuwe album Geloof In Jezelf staan zijn recentste hits en nieuwe nummers waarmee hij weer in de roos schiet. 
Met zijn laatste single ‘Zoals ’t Toen Was’ gaat Jaman weer terug naar de  oh zo herkenbare Jaman sound van zijn hitsingle ‘Gewoon Weer Opnieuw’ want ritme, geluid en de sfeer passen helemaal bij die klapper van toen die inmiddels ruim 900.000 keer is gestremde. Al met al een 100% Jaman plaat. ‘Ik weet zeker dat in mijn fans daar niet mee teleurstel’, meent Jaman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest

Share This