JôN!

Met jarenlange ervaring als frontman van een bekende coverband weet JôN! wel wat er gevraagd wordt om van elke gelegenheid een muzikaal FEEEESSIIEE  te maken. JôN! verzorgt een avondvullend programma. Dit betekent eventueel 4 sets van +/- 40 minuten.
Website

Met jarenlange ervaring als frontman van een bekende coverband weet JôN! wel wat er gevraagd wordt om van elke gelegenheid een muzikaal FEEEESSIIEE  te maken.

JôN! verzorgt een avondvullend programma. Dit betekent eventueel 4 sets van +/- 40 minuten. Overal waar JôN! komt, past hij zijn repertoire en het volume aan, aan de wens van de opdrachtgever. Hij doet er alles aan om het feest te laten slagen.

Zijn repertoire is zéér, maar dan ook zéér breed. Alles wat JôN! doet, doet hij met veel enthousiasme omdat hij van muziek houdt.! Van Hazes tot AC/DC, van Disco tot Hoempapa, van Folk tot Country, rustige zwijmelnummers & heftige Beats, oude Klassiekers en hedendaagse moderne hits. Vele stijlen en voor elk wat wils !!

JôN! laat iedereen meezingen, zwijmelen, schuifelen, foxtrotten, walsen, dansen, headbangen, hakken, springen, en de polonaise lopen!!

Inmiddels nam deze ras-entertainer al twee eigen nummers op. De eerste single verscheen eind vorig jaar (Dakje op de O). In de zomer van 2019 komt het nummer HAWAII uit. Een heerlijk up tempo nummer dat JôN! zowel in het Nederlands als in het Fries zingt.

Tot ziens, TOT JôN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest

Share This