Linda Tapken

Musicpromo premium member badge

Van onschuldig naar #LekkerRoeg

Linda Tapken, wordt op 24 september 1985 geboren in Emmen. In 2005 staat Linda voor het eerst op het podium en in 2006 verschijnt haar debuutsingle ‘Ik sta daar verbaasd naar te kijken’ en het bleek een regelrechte regionale hit. De clip die hierbij hoort is op YouTube ruim 200.000 keer bekeken en menig radiostation laat de single nog steeds regelmatig voorbij komen in de ether.

  Een eerste album, Ik wil jou, wordt gemaakt in 2007 en een tweede regionale hit ‘Papa’ wordt geboren. De vader van een dierbare vriendin, heeft zichzelf van het leven beroofd. Op verzoek van haar vriendin heeft Linda ‘Papa’ geschreven .

Optredens werden talrijker en groter. Nederlandstalig, Country & Rock! Op het podium is Linda  #LekkerRoeg.  Van Groningen tot Mallorca en van 35 tot 20.000 mensen. Van feesttenten en kroegen, naar festivals, het Arnhemse Gelredome en te gekke (voor)programma’s.

In 2010 werd de muziekvlam bijna 8 jaar gedoofd. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kan en sinds eind 2017 heeft Linda haar liefde voor songs schrijven weer opgepikt. Ze kwam sterk terug met haar derde regionale hit, het truckerslied ‘ik kom naar huis’, met 20K views op de teller binnen een paar uur. 

‘Zing, lach, bemin, wees vrij, geniet’.  De nieuwe single van Linda is uit haar leven gegrepen. ‘Geniet van het leven’ is ontstaan op het asfalt. Door het ongelooflijke succes van de hit ‘Ik kom naar huis’ was het voor Linda duidelijk dat de herkenbaarheid haar publiek heel erg aanspreekt. Door de luisteraar een duidelijke, positieve boodschap mee te geven is Geniet van het leven een plaat die heel snel de nieuwe meezinger voor achter het stuur zal worden. Volg @LindaTapken en blijf op de hoogte!  

Website Linda Tapken

Luister naar de muziek van Linda Tapken

Musicpromo premium member badge

Meer video's van Linda Tapken

chevron-circle-right

Pin It on Pinterest

Share This