Martin de Jager

Martin de Jager is een allround zanger/ De muziek is er bij Martin de Jager met de paplepel ingegoten/
Website

Van kleins af aan verslaafd aan de Nederlandstalige muziek, maar nooit nagedacht om zelf te gaan zingen. Na een paar keer op het podium te hebben gestaan als jochie van een jaar of 15 had Martin de Jager het nooit doorgezet. Vanaf zijn 39e is hij de draad serieus op gaan pakken en niet geheel zonder succes. Wat de eerste jaren een hobby was, is uitgelopen tot wekelijkse optredens door heel Nederland en ver daarbuiten zoals op het Spaanse eiland Gran Canaria.

Martin de Jager over zijn carrière

Ondertussen heb ik 3 singels uitgebracht, de eerste is gericht aan mijn steun en toeverlaat, mijn lieve vrouw Naomi met de titel: Jij bent het mooiste wat mij zomaar overkomen is. Mijn tweede singel, een duet met Gerrit Denekamp draagt de titel: Wij hangen samen wel de slingers op , en dat kon niet missen want dat is nou juist het gene wat ik het liefst doe, feest maken.

Nu ruim 1 ½ jaar na mijn 2e single werd het tijd voor een waardige opvolger, niemand minder dan Frank Verkooyen tekende voor de productie van mijn 3e single met de toepasselijke titel: ‘K laat mij niet zeggen hoe ik leven moet. De single wordt boven verwachting goed ontvangen alsmede de videoclip, binnen 24 uur stonden de YouTube Views al op 2000!!

Wil je weten waar Martin de Jager optreedt? Volg hem dan op Facebook & Instagram, dan weet je zeker dat je niets mist!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest

Share This