The Spectacles

The Spectacles bestaan uit Eddie en Freddy Spectacle. Beter bekend als Eamel de Hûnekop en Frerik de Swetser. Het gaat hier om een avondvullende act. Tijdens een show van the Spectacles treden ze op als DJ, muzikant, gastheer, presentator.
Website

The Spectacles bestaan uit Eddie en Freddy Spectacle. Beter bekend als Eamel de Hûnekop en Frerik de Swetser. Het gaat hier om een avondvullende act. Tijdens een show van the Spectacles treden ze op als DJ, muzikant, gastheer, presentator, doen ze karaoke en weten ze op vakkundige wijze het publiek te entertainen. In overleg is er van alles mogelijk. Het verloop van de avond wordt bepaald door de smaak van het publiek en de sfeer van het feest. De beide heren hebben een brede kennis van muziek. Ze beschikken over een uitgebreid live repertoire dat ten gehore wordt gebracht met gitaar, keyboard en kuttepiel. Covers maar natuurlijk ook nummers van Frerik de Swetser en van de Hûnekop.

Bent u op zoek naar een avondvullend programma voor elk denkbaar feest, boek dan the Spectacles. Deze act heeft alle ingrediënten in zich voor een gegarandeerd feest!

Het avontuur van Edddie en Freddy Spectacle begon in januari 2018 in Australië. Zij vlogen daar op de bonnefooi naar toe om de mensen te vermaken met live muziek. Binnen enkele weken gonsde de naam The Spectacles door Melbourne. Eddy en Freddy deden daar diverse optredens. Hoogtepunt was hun show tijdens de Australian Open in het voorprogramma van Peking Duck. Met dit verhaal waren The Spectacles te zien op de nationale televisie in het programma “Typisch” van BNN.

Na thuis komst bleek dat Eddie ernstige poliepen had opgelopen op zijn stembanden. Er stond echter nog een optreden gepland op een bruiloft. Omdat Eddie zijn stem niet mocht gebruiken werd er besloten om de show aan te passen en uit te breiden. Naast het musiceren werden er ook plaatjes gedraaid en was er de mogelijkheid voor het publiek om karaoke te zingen. Dit resulteerde in een fantastische avond voor zowel het bruidspaar,de gasten en voor de Spectacles zelf! Na deze historische avond besloten Eddie en Freddy om op deze voet door te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek een artiest:

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Artiesten Index

Pin It on Pinterest

Share This