Dagmar Wolters bij Top 2000 à Go-Go

Gepubliceerd op 20-12-2019

MusicPromo nieuws

Op een prachtige zomeravond in 2007 gaf de Amerikaanse zanger Jason Mraz een concert in de tuin van de familie Wolters in Ootmarsum.

Van dit tuinconcert is onder meer een You Tube film te zien, die heel vaak is bekeken. Dat is ook de redactie van Top 2000 à Go-Go niet ontgaan en initiatiefneemster van dit bijzondere tuinconcert, de Ootmarsumse Dagmar Wolters, werd uitgenodigd om hierover iets te vertellen. In de uitzending van maandag 30 december doet zij een boekje open hoe ze Jason Mraz naar Ootmarsum haalde om daar dit tuinconcert te geven. Ook verhaalt ze hoe de Amerikaanse zanger genoot van dit gebeuren in de tuin van de familie Wolters en dat onlangs nog liet weten tijdens een concert in Afas waar Dagmar het concert volgde van de Amerikaanse zanger. “Jason vertelde over zijn ervaringen in Nederland en op een bepaald moment kwam ook Ootmarsum voorbij. ‘All the way in Ootmarsum for a beautiful performance in the garden of a nice family’ liet de zanger weten. Toch wel heel bijzonder dat hij Ootmarsum nog noemt, zeker omdat het al ruim 12 jaar geleden is,” vertelt Dagmar Wolters.  “In de AFAS live vroeg Jason of er nog mensen uit Ootmarsum kwamen en even later leidde hij een nummer in, in de trant van dat dat was voor mensen who drove all the way from Ootmarsum. In een podcast blikte bij terug naar de tour van 2007 en the very famous Ootmarsum concert.”

Dagmar Wolters bij Top 2000 à Go-Go

De Ootmarsumse heeft erg genoten van de opnames en van de gastvrijheid en toegankelijkheid van Mattijs van Nieuwkerk, die samen met Leo Blokhuis het populaire programma presenteert.  Dat gold echter ook voor het gehele productieteam, want ze waren allemaal super vriendelijk en relaxed. Op maandag 30 december vanaf 19.30 uur is het programma Top 2000 à Go-Go met Dagmar Wolters en Jason Mraz als één van de items van deze uitzending.

Dagmar Wolters bij Top 2000 à Go-Go

Bron: https://www.inenomootmarsum.nl

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
YOSEE MAAKT FEESTPLAAT MET ‘MANNEN (STEEDS WEER DE VERKEERDE)’

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees Tel is omgebouwd tot een meezinger van jewelste.

HIT IT! MUSIC VERZAMELT NIEUWE CARNAVALS-SINGLES OP ‘CARNAVAL KRAKERS vol. 4’

Het mooiste feestje van het jaar, carnaval, staat weer voor de deur en dat betekent veel gezellige nieuwe hits. ‘Carnaval Krakers vol 4’ bevat wederom de gezelligste en leukste carnavalskrakers van Hit It! Music van dit moment. Zo zijn nieuwe singles van o.a. De Vier Viltjes, Dennis Sjaak & Peer, Duo Knotsgek, Yosee, Gustaf & […]

DOUBLE HHENK PRESENTEERT TWEEDE SINGLE ‘LAAT MIJ MAAR GAAN’

‘Laat Mij Maar Gaan’ is de allernieuwste feestkneiter van het uit Prinsenbeek afkomstige duo Double HHenk. Na het succes van ‘Kamerbreed Tapijt’ uit 2019 weten de heren opnieuw een heerlijke meezinger uit hun hoed te toveren.

POTENTIËLE HITSINGLE VOOR DELANO BISSCHOPS MET ‘KUS ME NOG EEN KEERTJE’

‘Kus Me Nog Een Keertje’ is de nieuwe single van de 22-jarige Delano Bisschops. Hiermee heeft de jonge zanger een potentiele hit in handen waarmee hij zijn naam meer en meer zal kunnen vestigen.

ROBERT PATER LANCEERT PARTY MIX VAN ‘EENZAAM EN ALLEEN’

De in 2018 verschenen single ‘Eenzaam En Alleen’ blijkt nog steeds een van de populairste kroegenhits in het land. Vandaar dat de single nu opnieuw uitgebracht wordt in een speciale party mix.

OPGEBLAZEN FT. WILBERT PIGMANS – “DE TOREADOR”

Nu te bekijken, de nieuwe clip van dé hit van dit moment: Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans, De Toreador. Oh oh oh check hem vlug!

Stef Ekkel bundelt zijn beste jaren op VINYL

Met de verzamelaar Door De Jaren Heen bundelt Stef Ekkel zijn beste nummers uit de afgelopen tien jaar en is dit het eerste album van Stef dat op vinyl verschijnt!

Is JEROEN VAN ZELST “VOOR EVEN VRIJGEZEL” ?

Grijp je kansen vanavond, morgen is het voorbij weet Jeroen van Zelst met Voor Even Vrijgezel.

FEESTTEAM FT. DJ TIMMIE TIROL – “IK WIL BIER”

Feestteam zijn samen met DJ Timmie Tirol verantwoordelijk voor jouw nieuwe lijflied: Ik Wil Bier.

‘WANNEER DANS JE EENS MET MIJ’ NIEUWSTE WAPENFEIT VAN MAICO

24 jaar is hij inmiddels, en de Enschedese zanger Maico timmert hard aan de weg. Zijn laatste singles werden goed opgepikt door radio en veelvuldig gedraaid in het land. Daarnaast tourt hij wekelijks het hele land door dankzij een goedgevulde agenda met optredens.

Thomas Berge brengt ‘LOST’ uit

Thomas Berge zat bij de laatste vier om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival, laat hij gisteravond weten in het televisieprogramma RTL Boulevard.

nieuws illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This