Dario bezoekt RADIONL op 14 augustus

Gepubliceerd op 02-08-2019

MusicPromo nieuws

Afgelopen week verscheen z’n nieuwe single ‘Wat jij ook doet’ die hij samen met Jédré heeft opgenomen. Tijdens de editie van de RADIONL zomertoer die op zondag 28 juli jl. plaatsvond in Lelystad trakteerde Dario het publiek al op de primeur. 

Dario heeft vooral bekendheid verworven door liedjes van anderen te coveren waar hij een eigen draai aan wist te geven. Z’n nieuwe single ‘Wat jij ook doet’ is heel iets anders dat we van hem gewend zijn. ‘Er zijn wat mensen om me heen gekomen die het idee hadden dat ik een keer een andere weg moest inslaan. Ik hoorde dit liedje toen ik bij producer Jeroen Dirksen in de studio was. Ik vroeg aan hem van wie dit lied was. Jeroen gaf aan dat het of voor een heel jong talentje was gemaakt of voor een doorgewinterde artiest die gek op het podium is……ik dus’, meent Dario.

Omdat er een rapgedeelte in verwerkt was plaatste Dario op z’n Facebookpagina een oproep wie de rap op zijn nieuwe single wilde verzorgen. ‘Ik kreeg veel reacties waaronder ook één van Jerry Kenbeek die als artiestennaam Jédré gebruikt. Toevallig had ik hem een aantal jaren geleden leren kennen. Ik voetbalde met zijn vader en heb hem destijds geholpen met een talentenjacht. Ik heb hem de band opgestuurd die hij vervolgens op z’n eigen manier heeft bewerkt. De tekst van zijn rapgedeelte heeft hij zelf geschreven. Het resultaat is een feelgood liedje waar de mensen vrolijk van worden. Wel in de stijl van gezelligheid en feest, want dat is op m’n lijf geschreven’…..

Op woensdag 14 augustus is Dario te gast bij RADIONL in het programma ‘Op Volle Kracht’ tussen 14.00 uur en 15.00 uur.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Oranje Shownieuws was te gast bij "Wim Florack".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Wim Florack".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Duo Kwats".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Duo Kwats".

Edwin Bos blijft zijn weg volgen

Het is inmiddels bij velen al duidelijk dat Edwin Bos goed aan de weg aan het timmeren is met zijn truckersplaten. Ook in het begin van dit nieuwe jaar komt de Drentse zanger wederom met een onvervalste truckersplaat uit. “De vrouw langs de baan” is de titel van deze single.

Wesley Pol wil het samen gaan doen

Begin 2019 bracht Wesley Pol zijn versie uit van “Meisje in je spijkerbroek”, waarmee hij in één klap heeft duidelijk gemaakt waar zijn voorliefde voor muziek ligt. In juli 2019 verscheen de single “Jij bent te gek”. Hiermee had Wesley zijn eigen sound helemaal te pakken.

Cassandra komt na 14 jaar terug

Cassandra geboren in Emmen opgegroeid in Zwartemeer en nu woonachtig in Klazienaveen en al jaren besmet met het virus zingen. Vanaf jeugd zingt ze al uit volle borst en vele jaren was ze frontvrouw van de populaire band “Die andere 3″uit Zuid Oost Drenthe.

Dutch Grand Prix met o.a. Guus Meeuwis, Lil’ Kleine en Nick & Simon

De organisatie van de Dutch Grand Prix heeft de eerste artiesten aangekondigd die in mei in Zandvoort zullen optreden. Guus Meeuwis, Lil’ Kleine en Nick & Simon, maar er volgt nog meer: “We kunnen nog niet alles weggeven maar er zijn nog meer artiesten vastgelegd.”

Nederland maakt kennis met Ann-Kristin Dørdal

Ann-Kristin Dørdal is in Noorwegen niet meer weg te denken. Ze was jarenlang zangeres in vele populaire band. Het heeft haar zoveel ervaring gegeven dat ze de stap naar solo zangeres wel durfde te zetten. Dat heeft ze gedaan in 2015 en sinds die tijd zijn er meerdere singles en een album van haar verschenen.

Ray Smith – Liefde

Ray Smith nam begin 2019 een gokje om het roer muzikaal om te gooien. Na het uitbrengen van vier vrolijke singles kwam hij met het rustige nummer ‘Als je gaat’. Volgens Ray heeft dat goed uitgepakt. De tekst had hijzelf geschreven en dat geldt ook voor de opvolger ‘Liefde’.

Sander Sestig draagt nieuwe single ‘Laat de boel maar lekker waaien’’ op aan zijn overleden vader

Het is alweer een jaar of 16 geleden toen de vader van Sander Sestig als verrassing voor zijn zoon (die van kinds af aan al bezig was met muziek) een liedje liet schrijven door de welbekende Tilburgse zanger/ tekstschrijver Henk van Broekhoven (alias John Spencer).

Wesley Klein is aan de beurt!!!

Met zijn nieuwe single “Nou Ben Ik Aan De Beurt” kondigt Wesley Klein een nieuwe koers in zijn carrière aan.

Henny Thijssen – Ben Onderweg-

Henny Thijssen is nog altijd heel erg druk met muziek en de laatste tijd heeft hij ontzettend veel geschreven voor zichzelf, maar ook voor anderen. De single ‘Ben Onderweg’ is een voorproefje van zijn nieuwe album.

Nieuwe single Laura Lynn

De nieuwe single van Laura Lynn heet ‘Leef je droom’ en is een nummer van haar in maart te verschijnen album ‘Country 2’. Voor de opname van de clip van ‘Leef je droom’ trok Laura Lynn naar Kooigem en daar vertelde zij enthousiast over haar toekomstplannen.

nieuws illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This