De enige echte Twentse Midwinterhoorn

Gepubliceerd op 15-12-2019

MusicPromo nieuws

De enige echte Twentse Midwinterhoorn

DENEKAMP – Op zondag 22 december vormt het Landgoed Singraven bij Denekamp het decor van de enige echte Twentse Midwinterhoornwandeling. Dit jaarlijks terugkerende evenement wordt al sinds 1984 georganiseerd. Via een roulatiesysteem is telkens een van de deelnemende Twentse Midwinterhoornblaasgroepen organisator.

Dit jaar zijn de ‘Doarper Mirweenterhoarnbloazers’ uit Denekamp voor de vierde keer aan de beurt (na het organiseren van de edities in 1986, 1995 en 2006). Binnen de Denekampse blazersgroep is al sinds begin van het jaar een commissie bezig met de voorbereidingen. Tientallen vrijwilligers dragen hun steentje bij. Wandelaars die weer van heinde en verre zullen komen, worden straks via een kortere en langere route van ruim 9 kilometer, respectievelijk ruim 12 kilometer langs 24 boerenerven/woonhuizen geleid. Op deze punten zullen groepjes midwinterhoornblazers via een van tevoren opgesteld tijdschema ’n oal’n roop laten weerklinken. De routes en tijden waarop de blazers zijn te horen staan vermeld in een routeboekje met uitgebreide informatie. Het parcours is grotendeels hetzelfde als bij vorige edities. Voor het overgrote deel lopen de wandelroutes door het Landgoed Singraven, onder andere door het prachtige kasteelpark.

De enige echte Twentse Midwinterhoorn

Praktische informatie
Er kan geparkeerd worden langs de Singravenstraat, die deze dag tot 18.00 uur zal zijn afgesloten voor het doorgaande verkeer. Tevens is er parkeermogelijkheid op het naastgelegen voormalige Sportclubveld. Het start- en eindpunt is Zalencentrum ’t Wubbenhof aan de Oldenzaalsestraat 49 in Denekamp. Men kan tussen 10.00 en 13.30 uur aan de wandeling beginnen.

Foto: A.B. Morsink

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Yosee – Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees is omgebouwd tot een meezinger van jewelste.

Eerste namen ZWARTE CROSS 2020 met o.a Krezip, Typhoon, Snelle en Kriss Kross.

De Zwarte Cross heeft al wat hints gegeven over de eerste namen van de Zwarte Cross 2020, die is op 16, 17, 18, 19 juli . De eerste hint kwam op 7 november, toen ze deze tweet plaatsten: “Vandaag een fijne knapband geboekt voor ons Hoofdpodium. Jullie mogen raden, de bandnaam begint met een ‘D’. […]

Nieuwe single de Dikdakkers – Ik Ben Een Brandweerman Tá Tú

Dit vrolijke nummer hebben de Dikdakkers gemaakt voor al die stoere brandweemannen en brandweervrouwen die hun leven op het spel zetten voor andere mensen. Bekijk de clip >

Johnny Gold – Als Je In Brabant Bent ( Carnaval 2020 )

Het Carnavalsseizoen is weer begonnen, en daar moet je als tweevoudig winnaar van de prestigieuze Brabantse“Kies Je Kraker” trofee natuurlijk bij zijn, dit keer met een geheel eigen liedje waarin het Enfant Terrible van de Nederlandstalige Showbizz zijn Brabant als de feestprovincie bij uitstek bezingt ..

Frans Bauer heeft Engelse versie gemaakt van ‘Heb je even voor mij’.

Na maanden van geheimzinnigheid mag Frans Bauer het dan nu eindelijk bekend maken….   “Heb je even voor mij” is opgenomen in het Engels, aldus de zanger op zijn Facebook pagina.

FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADION

SNEEK, donderdag 16 januari – De muziek van zanger Frank van Etten is in 2019 het meest aangevraagd door de luisteraars van RADIONL. Vooral het immens populaire ‘Huisje op wielen’ doet het opvallend goed. Maandelijks wordt duizenden keren verzocht om de track uit 2017 te draaien.

Nieuw nummer De Romantica’s.

Het nieuw nummer van De Romantica’s, heet ‘Wonder in een wiegje’. Cees en Andrea de Ruiter hebben er wederom een eigen productie van gemaakt. Bekijk de clip >

Pascal Schipper likt nu aan ski’s…..

Pascal Schipper en DJ BEE gaan voor de Après-ski Hit van 2020! Na zijn single ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ uit 2016, dat een enorme hit was, gaan ze nu samen voor ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’. ( tekst René Karst). Bekijk de clip >

3JS – De Aard van het beest

De 3JS – Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller, touren vanaf februari door Nederland met hun nieuwe tour: “Aard van het Beest”

KonFetTi benoemt in ‘Jij & Ik’ de positieve kant van het leven

Het is Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem gelukt om de positieve kant van het leven te belichten in hun nieuwe single ‘Jij & Ik’. Sinds 2012 brengen ze als KonFetTi liedjes vol passie, kleur en vrolijkheid op de markt. Zeker nu de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug zijn merkt het duo dat iedereen […]

Janske staat met ‘Ik ben weer terug’ op eigen benen

Janske Mentzij vormde samen met Jack van Raamsdonk jarenlang het zangduo ‘De Hollandio’s. Dit was het gevolg van hun liefdesrelatie. Na negen jaar kwam daar in 2019 een einde aan.

John Enter presenteert de “Bierwals”

John Enter de man met het blauwe petje. Wie kent hem niet. We zingen allemaal de hits mee van hem. Vanaf “Ik heb drie haren op mijn borst” naar “Twee witten Duiven” en recentelijk “Het Sopje” . Internationaal ook succesvol met de Engelse en Duitse versie van “”’t Woanskip” ( in Duitsland bekend onder Party […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This