Dennis van Dam start 2020 goed met 6e single! “Ben jij een droom”

Gepubliceerd op 03-01-2020

MusicPromo nieuws

Dennis van Dam start 2020 goed met 6e single! “Ben jij een droom”Het nieuwe jaar starten we dus gelijk goed met een geweldige Single “Ben jij een Droom” Een “klassieker” in een geweldig nieuw gezellig jasje is gestoken, hierbij is ook een mooie toepasselijke videoclip gemaakt. Deze gaat zeker hoge ogen gooien bij een breed publiek, aldus Dennis van Dam.

Voor deze single is Dennis ook weer naar Brabant afgereisd naar de studio van Kees Tel en wordt het nummer uitgebracht onder het label van CD Hamster..

Het jaar 2019 hebben we geweldig afgesloten. We kijken terug op een succesvol jaar, ik heb op menig podia en in feesttent, kroeg gestaan en dat allemaal naast het runnen van 3 horeca bedrijven in de Gemeente Hellendoorn. Muziek zit in mij en daar maak je tijd. Het jaar 2020 staat vol verrassingen aldus Dennis van Dam, als ik jullie was zou ik de socials in de gaten houden voor meer informatie.

Dennis van Dam zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. 2 jaar geleden zei een maat, tevens zanger Mitchel Tombal tegen mij, je bent gek dat je er niet wat mee gaat doen. En inmiddels zijn we 6 singles verder lacht een trotse Dennis van Dam, zo kan het gaan.

Een volkszanger met een geweldig repertoire en hoog entertainment gehalte, dat is wat afgelopen jaar veel over Dennis van Dam is gesproken en geschreven.

Veel plezier en geniet van mijn nieuwe Single “Ben jij een droom”

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This