Docu; ‘Het is wat het is’ – Het einde van Jan en Anny op de bühne

Gepubliceerd op 05-01-2020

MusicPromo nieuws

Docu; ‘Het is wat het is’ – Het einde van Jan en Anny op de bühneDocumentaire waarin men terugblikt op de carrière van het zangduo Jan Keizer en Anny Schilder. We zijn getuige van de laatste zes maanden van hun afscheidstournee als zangduo en maken mee dat ook in Zuid-Afrika en Roemenië de twee zangers veel betekenen.

 

Volendammer klanken in Roemenië

Jan Keizer en Anny Schilder namen eind vorig jaar afscheid met een groot concert in de Jaarbeurs. Documentairemakers volgen de twee oud-BZN-boegbeelden tijdens de voorbereidingen hierop, in Zuid-Afrika en Roemenië.

Jan Keizer en Anny Schilder zetten een punt achter hun gezamenlijke carrière en doen dat op toepasselijke wijze: met muzikale beelden uit den vreemde. Te zien in Documentaire Jan en Anny is hoe de twee oud-BZN-boegbeelden toewerken naar hun afscheidsconcert en dat doen ze onder meer in Zuid-Afrika en Roemenië.

Alle hoeken van de wereld
Dit soort beelden zijn onlosmakelijk verbonden met Jan en Anny, die in de hoogtijdagen van BZN zo’n beetje elk jaar om een nieuw album te promoten naar een tropische locatie vlogen voor een muziekspecial. Tenerife, Marokko, Maleisië: de Volendammers kwamen in alle hoeken van de wereld. Zuid-Afrika deden ze bijvoorbeeld ook al eerder aan, in 1993 en 2005. In Roemenië maakten ze niet eerder een special. Zo nemen de twee nog afscheid met een primeur.

 

Datum
Zo 5 januari 2020
Tijd
16:10 tot 17:05
Zender
NPO 1

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This