Feestact Die Holländer tekenen contract met Rood-Hit-Blauw produkties

Gepubliceerd op 13-02-2020

MusicPromo nieuws

Feestact Die Holländer tekenen contract met Rood-Hit-Blauw produktiesOp zaterdag 8 februari j.l. presenteerde Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties op feestelijke wijze de nieuwe Party-Feest act ‘Die Holländer’ tijdens een persmoment in Nijkerk.

Als kers op de taart werd er gelijktijdig een contract getekend waarin de gemaakte plannen op papier vast werden gelegd. Het duo bestaat uit de Nederlandse zangeres Laura en de eveneens uit Nederland afkomstige zanger Martino.

Feestact Die Holländer tekenen contract met Rood-Hit-Blauw produktiesLaura en Martino waren kort geleden voor bespreking en opnames aanwezig in een Duitse opnamestudio. Ter plekke ontstonden een aantal goede ideeen en werd er direct e.e.a. voorgespeeld. In Duitsland gelden andere regels dan in Nederland en bij een cover mag zonder toestemming van de originele tekstschrijver hier niets geproduceerd worden. Als uitvoerende artiesten zullen Laura en Martino als act ‘Die Holländer’ geweldige liedjes gaan uitbrengen in de alom bekende en omarmde Mallorca Sound.

Laat nou net Ronald Visch (RHB) deze act ter ore zijn gekomen. Hij zag het direct voor zich, allemaal bekende Duitse en Nederlandse Hits in hun eigen muzikale jasje, goede medleys, Meezingers en uiteraard hun eigen liedjes!
Het Nederlandse duo gaat naast een succes in Duitsland en Nederland ook op vakantie bestemmingen zoals de wintersport – en zomervakantie voor succes.
Die Holländer zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten.

Party-Feest act ‘Die Holländer’ een duo met een speciale Hollandse uitstraling gaan voor het succes!

Rood-Hit-Blauw Produkties behartigt het management, regelt de exclusieve boekingen en brengt hun platen uit op het platenlabel van RHB. Binnenkort zal de release plaatsvinden van hun nieuwste single. Er zijn al vergevorderde afspraken m.b.t. TV-Opnames in Duitsland en Nederland.

Er komt binnenkort meer verrassend nieuws over ‘Die Holländer’
(Op de plank liggen al goede opvolgers klaar om uit te brengen!)

Foto’s: Kees van den Heuvel

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Babynieuws John West

Zanger John West wordt opnieuw vader. John en zijn vriendin Marina verwachten een tweede zoontje. John liet (middels een prachtige foto van hun eerste zoontje Angelito op zijn facebook pagina) weten dat Angelito een broertje krijgt.

Verrassende nieuwe single Simone Eversdijk

Na nationale en internationale lof over SImone Eversdijk haar akoestische cover van ”Reünie’, gooit zij het nu over de Engelstalige boeg. Met ‘You’re gonna be ok’ heeft zij wederom een pareltje vol emotie weggezet.

Henri van Velzen haalt oude herinneringen op…….

Henri van Velzen heeft goede herinneringen aan vroeger. Met name de bezoekjes aan diverse horecagelegenheden staan nog steeds op z’n netvlies gebrand. Zes jaar geleden zong hij over vier vrienden die hij aantrof aan de bar. Met z’n nieuwe single “Oud Café” blikt Henri terug naar de tijd dat er nog gerookt werd in het […]

FERREZ KOMT MET POPNUMMER “GOOD LOVE”

Het nummer “Good Love” is een productie wat naar alle waarschijnlijkheid veel gedraaid zal gaan worden bij de popzenders. Een lekker uptempo nummer met een goede beat en een geweldig stemgeluid. Het is een Nederlandse productie geschreven door Buma Award winnaar Airto Edmundo Nicolaas en de componist en tevens zanger is Ferry Timmermans.

GERS PARDOEL – IK SLAAP NIET MEER

Zowel Nederland als Belgie zijn met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn ‘Bagagedrager’ gesprongen. Sinds 2009 scoort hij hit na hit en worden zijn nummers meegezongen door jong & oud.

Irvine “Hey jij daar”

De in Waddinxveen wonende Irvine is een echte feestartiest, of het nu gaat om een verjaardag, Ahoy, een feest in Dubai voor de Max Verstappen fans, niets is voor hem te gek! Hij stond al 3 maal in Ahoy tijdens Go Apres Ski en verzorgde meerdere gastoptredens in de HMH , “Het Mega Woonwagen Feest” […]

Joop Obama maakt lied voor Annemiek (nieuwe aflevering Boer zoekt Vrouw)

Toen zanger Joop Obama van de band Joop Obama & The Presidents in september 2019 de uitzending van Boer zoekt Vrouw zag met daarin boerin Annemiek was hij meteen verkocht.

Damaru Ft Tommie Christiaan & Donavey – Echte Mannen Huilen Niet

Damaru benaderde Tommie Christiaan om mee te werken aan een Nederlands – Surinaams talige song. Tommie vond het een super leuke uitdaging en een mooi initiatief om onze culturen een beetje bij elkaar te brengen!

Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label.

Johan Moreno kwam Ronald Visch (RHB) al diverse malen tegen op de werkvloer. Bij diverse optredens, TV-en Radio opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken ze gezamenlijk over muziek gerelateerde zaken.

Oranje Shownieuws was te gast met Crazy Accordeons bij Emile Hartkamp.

Oranje Shownieuws was te gast met Crazy Accordeons bij Emile Hartkamp.

Oranje Shownieuws was te gast bij Ludo Benninger

Oranje Shownieuws was te gast bij Ludo Benninger

Extra show ‘LIVE IN CONCERT 3’ Marco de Hollander

De avond editie van ‘Live In Concert 3’ van Marco de Hollander is vrijwel uitverkocht. Vanwege dit grote succes geeft Marco een extra matineconcert op 18 april om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This