FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADION

Gepubliceerd op 16-01-2020

MusicPromo nieuws

FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADIONSNEEK, donderdag 16 januari – De muziek van zanger Frank van Etten is in 2019 het meest aangevraagd door de luisteraars van RADIONL. Vooral het immens populaire ‘Huisje op wielen’ doet het opvallend goed. Maandelijks wordt duizenden keren verzocht om de track uit 2017 te draaien.

Dat de muziek van Van Etten tot op de dag van vandaag zo populair is mag geen wonder heten. Op streamingdiensten is ‘Huisje op wielen’ ruim 6 miljoen keer beluisterd en op YouTube heeft de videoclip meer dan 6,8 miljoen weergaven.

Naast ‘Huisje op wielen’ heeft Van Etten in 2019 ook groot succes gehad met ‘Op het kamp’ en ‘Mijn hart gaat boem boem’.

Frank van Etten is verheugd met het nieuws. “RADIONL steunt mijn muziek al vanaf het begin. De afgelopen jaren zijn ze hard gegroeid en dat merk ik ook. Als mijn liedjes gedraaid worden krijg ik vaak een appje van familie dat ik weer op de radio te horen ben. Stiekem ben ik daar best trots op. Dat de luisteraars van RADIONL mijn liedje in 2019 zo vaak aangevraagd hebben laat wel zien dat Nederlandstalige muziek springlevend is!”

Hessel Wijkstra, presentator bij RADIONL, is ook niet verbaasd. “Het liedje is herkenbaar, vrolijk en heeft een hoog meezinggehalte. Dat ‘Huisje op wielen’ na 3 jaar nog steeds het meest aangevraagde liedje is verbaast mij dan ook helemaal niets. Nederlandstalige muziek is populairder dan ooit!”

De toenemende populariteit van Nederlandstalige muziek in 2019 is volgens RADIONL goed merkbaar. De gratis applicatie voor smartphones en tablets is in 2019 ruim 700.000 keer gedownload en dagelijks krijgt de zender meer dan tienduizend berichten van luisteraars.

Over RADIONL: RADIONL is sinds 2005 een commerciële regionale radiozender en zendt in een goot deel van Nederland uit op FM, DAB+, digitale kabel en internet. RADIONL draait 24 uur per dag Nederlandstalige muziek van artiesten als Frans Bauer, Jan Smit, Django Wagner, André Hazes, John de Bever, Jannes, Sieneke, Samantha Steenwijk en Frank van Etten.

Over Frank van Etten: Frank van Etten (1982) is een Nederlandse zanger. Met hits als ‘Huisje op wielen’, ‘Op het kamp’ en ‘Leef als een zigeuner’ is hij één van de meest geboekte artiesten van Nederland.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Youri Sprenkels – Veel te vaak

Nadat Youri Sprenkels de demo had gehoord van zijn nieuwe single, was hij razend enthousiast: “Een super nummer”, zo was zijn eerste reactie op ‘Veel Te Vaak’.

La Familia – Vrede

In deze tijd van globale onzekerheid over het behoud van onze gezondheid, onze vrijheid van bewegen en de economische gevolgen die de pandemie voor ons allen heeft, biedt het zingende gezin La Familia aan alle families en alleenstaanden troost en bemoediging met een aantal mooie liedjes, die zij zelf hebben geschreven.

Henk Wijngaard – Ik wil jou

Na het geweldige succes van de eerste single ” Tranen op het stuur ” van het gelijknamige spectaculaire album van Henk Wijngaard komt Telstar / Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit schitterende album dat door de pers / radio en TV en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.

Award winning Songwriter komt met nieuwe single

In de aanloop naar een geheel nieuw album, presenteert Esther van Kommer haar nieuwe single “Little Boy”. Een aandoenlijk verhaal over het feit dat wij allemaal in onschuld worden geboren, maar dat er tijdens onze levensloop zoveel kan gebeuren. Dingen die ons vormen. Naast alle mooie dingen, maken helaas de negatieve ervaringen ons ook tot […]

JORDI FALCON LANCEERT DEBUUTALBUM ‘VERLANGEN’

Jordi Falcon debuteerde in 2012 al op jonge leeftijd en presenteert nu zijn debuutalbum ‘Verlangen’. Hiermee laat hij zien hoe hij zich ontwikkeld heeft tot een volwassen artiest en levert hij een top album af waarmee hij zijn veelzijdigheid toont.

JAMAN PRESENTEERT PRACHTIGE NIEUWE SINGLE ‘NIEMAND IS ZO MOOI ALS JIJ’

‘Niemand Is zo Mooi Als Jij’ is de titel van de gloednieuwe single van Jaman. Deze door Hans Louws geschreven single is een typisch Jaman nummer in de sfeer van hits als ‘Gewoon Weer Opnieuw’, ‘Spoken Bestaan Niet’ en ‘Zoals Het Toen Was’.

Pietje Tomassen – Mag ik je nummer

Pietje Tomassen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel;  ‘Mag ik je nummer’.

Nieuwe single van Gino Graus

De nieuwe single van Gino staat garant voor gezelligheid, dat kan ook niet anders met een nummer waarvan de titel “Feest” is.

Helemaal Hollands – De Allermooiste Rotstad

Kort voor de Corona uitbraak hebben Carlo&Leo ‘De Allermooiste Rotstad’ opgenomen in de studio. Hun stad Rotterdam, stad van de toekomst, viel op 16-03-2020 compleet stil.

Zangeres en actrice Liesbeth List overleden

Zangeres en actrice Liesbeth List (78) is afgelopen woensdag overleden in haar woonplaats Soest. Ze is bekend van nummers als o.a. ‘Heb het leven lief’ en zong veel vertaalde Jacques Brel-liederen.

Davina Michelle en Snelle hebben nummer 1-hit

De uitbraak van het coronavirus heeft een flinke impact op de Single Top 100 van deze week. Blikvangers zijn Davina Michelle en Snelle die met hun duet 17 Miljoen Mensen, een cover van de nederpopklassieker 15 Miljoen Mensen van Fluitsma & Van Tijn, op nummer 1 binnenkomen.

De Ballermannen 3.0 – Het noorderlicht

Wie zou er niet eens willen kijken, bij één van de romantische plekken op deze aardbodem? Je hebt er vast wel eens over gedroomd, de Ballermannen 3.0 in ieder geval wel! In deze bizarre tijden omtrent het Corona virus zorgen deze dromen wellicht voor iet wat verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This