FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADION

Gepubliceerd op 16-01-2020

MusicPromo nieuws

FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADIONSNEEK, donderdag 16 januari – De muziek van zanger Frank van Etten is in 2019 het meest aangevraagd door de luisteraars van RADIONL. Vooral het immens populaire ‘Huisje op wielen’ doet het opvallend goed. Maandelijks wordt duizenden keren verzocht om de track uit 2017 te draaien.

Dat de muziek van Van Etten tot op de dag van vandaag zo populair is mag geen wonder heten. Op streamingdiensten is ‘Huisje op wielen’ ruim 6 miljoen keer beluisterd en op YouTube heeft de videoclip meer dan 6,8 miljoen weergaven.

Naast ‘Huisje op wielen’ heeft Van Etten in 2019 ook groot succes gehad met ‘Op het kamp’ en ‘Mijn hart gaat boem boem’.

Frank van Etten is verheugd met het nieuws. “RADIONL steunt mijn muziek al vanaf het begin. De afgelopen jaren zijn ze hard gegroeid en dat merk ik ook. Als mijn liedjes gedraaid worden krijg ik vaak een appje van familie dat ik weer op de radio te horen ben. Stiekem ben ik daar best trots op. Dat de luisteraars van RADIONL mijn liedje in 2019 zo vaak aangevraagd hebben laat wel zien dat Nederlandstalige muziek springlevend is!”

Hessel Wijkstra, presentator bij RADIONL, is ook niet verbaasd. “Het liedje is herkenbaar, vrolijk en heeft een hoog meezinggehalte. Dat ‘Huisje op wielen’ na 3 jaar nog steeds het meest aangevraagde liedje is verbaast mij dan ook helemaal niets. Nederlandstalige muziek is populairder dan ooit!”

De toenemende populariteit van Nederlandstalige muziek in 2019 is volgens RADIONL goed merkbaar. De gratis applicatie voor smartphones en tablets is in 2019 ruim 700.000 keer gedownload en dagelijks krijgt de zender meer dan tienduizend berichten van luisteraars.

Over RADIONL: RADIONL is sinds 2005 een commerciële regionale radiozender en zendt in een goot deel van Nederland uit op FM, DAB+, digitale kabel en internet. RADIONL draait 24 uur per dag Nederlandstalige muziek van artiesten als Frans Bauer, Jan Smit, Django Wagner, André Hazes, John de Bever, Jannes, Sieneke, Samantha Steenwijk en Frank van Etten.

Over Frank van Etten: Frank van Etten (1982) is een Nederlandse zanger. Met hits als ‘Huisje op wielen’, ‘Op het kamp’ en ‘Leef als een zigeuner’ is hij één van de meest geboekte artiesten van Nederland.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Delise maakt liedje voor iedereen die in de zorg werkt!

De single ‘Helden’ van Delise is een  liedje, dat voor iedereen is die in de zorg werkt!

Nieuwe single Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar

De kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is.

HARRY VERBEUCKEN – NU BEN JIJ VAN MIJ

Apentrots is Harry Verbeucken op het feit dat zijn in 2017 uitgebrachte track ‘Heel Mijn Hart’, z’n eerste welke landelijk in de release ging overigens, al bijna 140.000 keer is gestreamed op Spotify.

COLINDA – JIJ WEET TOCH WEL DAT IK VAN JE HOU

Menig door Colinda uitgebrachte videoclip is al door enkele honderdduizenden liefhebbers op YouTube bekeken. Daarmee hoort de Tilburgse tot één van de kijkcijferkanonnen in het volkse circuit.

NIEUWE SINGLE VAN DE BAND HEFTIG #17

Heftig is een stevige Punk/rockband uit de regio Drenthe. Ze coveren nummers van o.a. Blink 182, ACDC, Motörhead etc.etc. De band bestaat nu 3 Jaar. Het doel van de band is om met eigen werk zo ver mogelijk te kom

Relatie André Hazes en Bridget Maasland over.

André en Bridget zetten punt achter relatie. De prille liefde tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) is na drie maanden alweer voorbij, zo bevestigen de twee aan RTL Boulevard.

Nieuwe single BOUKE.

De nieuwste single van Bouke heet ‘Als een Droom! ‘ Een heerlijk swingend nummer met zomerse invloeden.

Jeroen van der Boom hoopt dat het niet goed gaat?

Jeroen van der Boom hoopt dat het niet goed gaat? Wat is er aan de hand? Jeroen wil dat ze weet, wat er nu door hem heen gaat. Heftig hoor!!! Kijk en beluister zijn nieuwe single >

Adje gaat ook voor ‘Atje voor de sfeer’

Adje van Nisperen is een Nederlands acteur, zanger en ondernemer, die bij het grote publiek bekend is geworden dankzij zijn optredens in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw. Adje laat alvast een voorproefje zien van de videoclip die hij onlangs opgenomen heeft. De ‘Making of’ Adje voor de sfeer. >

Gert Warring – Hunebed Highway –

Gert Warring maakt een mooie Drentse tekst met de titel ‘Hunebed Highway’. Het is een productie van Martin Sterken en nu is er dan een mooie clip door  Startiesten bij gemaakt >

Miss Montreal nieuwe single ; HIER

‘HIER’ is de prachtige nieuwe single van Miss Montreal.  Clip >

Het carnavalslied die je wist dat zou komen: ‘Een bordje minder, Leontien’

Het kon niet uitblijven: een carnavalsnummer over Marco en Leontine. Hans van Erp en René van Rooij, beter bekend als het Brabantse duo Pap en Pudding, en hun geluidsman Geert School kregen zondag ineens een ingeving en een paar dagen later was hun carnavalshit geboren: ‘Een bordje minder Leontien’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This