Jeremy Schiettekatte sluit 2019 af met “I’m still loving you”

Gepubliceerd op 24-12-2019

MusicPromo nieuws

Jeremy Schiettekatte sluit 2019 af met “I’m still loving you”Jeremy Schiettekatte is een singer-songwriter uit het mooie Kampen. Muziek maken is al heel lang zijn grootste hobby. Toen Jeremy een jaar of 12 was begon hij met gitaarles, en kort daarna is hij lid geworden van het Kamper trompetterkorps.

Dit is een korps waar je op hoog niveau een show loopt en speelt. Hier heeft hij vele instrumenten mogen bespelen. Met de dag werd muziek steeds belangrijker in zijn leven en begon hij tussendoor ook nog piano te leren spelen, en daarnaast probeerde hij er ook nog een beetje bij te zingen. En alsof dat nog niet genoeg was, ging hij bezig met elektronische muziek ondermeer house. Al deze ervaringen heeft het voor mij mogelijk gemaakt om mijn eerste single compleet zelf in te spelen, zingen en mixen. “ I’m still loving you” was voor mij een paar jaar geleden heel erg relevant. Dit nummer is gebaseerd op de gevoelens die ik toen had. Stel je voor; Je hebt de liefde van je leven ontmoet. Je bent tot over je oren verliefd. Alles doe je en deel je samen. Samen op vakantie, samen lachen, samen huilen en samen alles delen. Maar dan… het moment dat je je afvraagt of dit een serieuze relatie is, en je daar geen duidelijk antwoord op krijgt…. dan ga je jezelf veel vragen stellen. Is dit wat ik terugkrijg na alles wat ik voor je gedaan heb? Voor mij was dit een tijd vol jaloezie, onzekerheid, pijn en verdriet. Ik wist dat ze op verschillende manieren misbruik van mij maakte. Maar toch bleef ik gek op haar. Uiteindelijk kon ik het niet meer aan en heb met pijn in mijn hart ieder contact verbroken. Maar toch zit ze nog steeds in m’n gedachten. Op een avond was ik thuis piano aan het spelen. Een beetje uitproberen en toen hoorde ik wat akkoorden waarvan ik dacht…dit klinkt wel mooi en emotioneel. Mijn gedachte was meteen; Hier moet ik wat mee gaan doen. Nadat ik de piano had opgenomen, wist ik meteen dat hier meer instrumenten bij moesten. Toen alles bij elkaar kwam wist ik ook dat een emotioneel nummer ging worden. In mijn gedachten ging ik terug in de tijd van mijn grote liefde en zo kwam “I’m still loving you” tot stand. Ik ben trots en blij dat ik uit deze, toch wel , emotionele periode iets moois tot stand heb weten te brengen aldus Jeremy Schiettekatte.

 

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This