fbpx

Johan Rensen – “Niemand kon mijn ogen lezen

Gepubliceerd op 07-07-2020

MusicPromo nieuws

Johan Rensen komt met nieuw nummer

Johan Rensen uit Zoetermeer komt met een autobiografisch nummer uit, wat is geschreven door Cris Cohen en is opgenomen in de studio van Peter van Kesteren.
Met “Niemand kon mijn ogen lezen” wil ik mijn oude situatie wat meer naar voren brengen. Het is een stukje levensgeschiedenis van mijzelf.
Ik wil in dit liedje nog meer naar buiten laten komen hoe ik mij in mindere periode meemaakte. Ik dronk ontzettend veel en rookte erbij ook heel veel.
Ook scheelde het in deze tijd niet veel of ik was er niet meer geweest. Nadat ik in 2014 dit stukje leven achter me liet kon ik mijn emoties weer meer laten zien en kon ik mezelf weer terug vinden.
En dat gebeurde !!. En nu dus helemaal met deze single “Niemand kon mijn ogen lezen” Het nummer is een algemeen nummer en precies zoals ik het wilde.
Maar ik wil wel met dit nummer anderen laten herkennen dat er meer mensen zijn met dit probleem, aldus Johan Rensen
Johan Rensen groeide op in Den Haag maar verhuisde in 2007 naar Zoetermeer. Op jongere leeftijd was niet de muziek, maar profvoetballer worden was zijn droom.
Het voetballen is uiteindelijk niet gelukt maar wel het zingen. In 2010 kwam de interesse in de muziek. Op zijn kamer oefende hij dagelijks Engelstalige liedjes.
Een vriend die de interesse in de Nederlandse muziek bij hem opwekte was de reden dat hij het in het Nederlandstalige is gaan zoeken.
Het duurde nog een paar jaar voordat hij ontdekt werd bij een karaoke avond. Na deze avond stond ik op Konings-dag op te treden en deed ik voor het eerst mee aan een talentenjacht.
Daarna ging het in een stroomversnelling en volgden de optredens in kroegen en cafés.
In 2019 werd het allemaal nog groter en deed ik een theater optreden voor een volle zaal. Ook kwam ik in contact met een aantal radio stations en maak ik af en toe ook radio.
In 2019 kwamen er al 2 singles uit. “Ik ben het waard” en “Met kerstmis” en nu dan zijn nieuwe single “Niemand kon mijn ogen lezen

Dank aan Willem de Bie

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Wesley Klein – Tegen de stroom

Na het succes van “Nou Ben Ik Aan De Beurt” en “Alles wat je zegt” komt Wesley Klein met zijn derde single in 2020. Vanuit het onlangs gehouden writerscamp voor Wesley, zijn er een aantal juweeltjes geschreven. “Tegen de stroom” is de eerste van deze reeks. Een nieuwe kant van Wesley Klein hoor je terug […]

Robert Leroy – Geef de nacht maar de schuld

We moeten 25 jaar terug in de tijd, toen zijn single ‘Geef de nacht maar de schuld’ een behoorlijk succes werd. Het succes van toen noodzaakt Robert Leroy om deze track nog steeds op zijn setlist te zetten. Dat doet hij natuurlijk graag, want het is en blijft een te gek liedje, zeker om te […]

Marco de Vries – Je bent de mijne

Marco de Vries, de zingende stratenmaker uit Sneek, komt met een nieuw nummer “Je bent de mijne”. Dit nummer werd geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken.  “Via een bevriende collega artiest kwam ik in contact met Martin Sterken en ik vertelde hem dat ik een mooi zomers liedje wilde, even een keer wat anders dan […]

Ina Rose – Somebody Somewhere

De debuutsingle “Somebody Somewhere” is een Amerikaans klinkende song waarvoor Ina Rose samen met Jo Cassiers de pen in kroop. Het nummer ontstond uit de angst om nooit nog ware liefde te vinden, maar de song die bij eigen angsten startte ging al snel over zoveel meer. Gedachten dwaalden af naar zovelen die niemand (meer) […]

Jan Stavast – Ik denk aan jou

Ik ben Jan Stavast, geboren in 1967, woonachtig te Borger en heb een enorme passie voor zingen. Vanaf mijn 15e jaar ben ik met muziek bezig. Ik heb in verschillende bandjes gespeeld als drummer en zanger. Wij speelden op bruiloften en feestavonden. Eind jaren ‘90 ben ik solo gaan optreden, en heb ik vele muziekavonden […]

Johan Vlemmix, DJ Rodrygo en Piet Boel bezingen de ZEVEN GATEN van een vrouw

Als er iemand is die het liefst bijzondere plaatjes uitbrengt is dat Johan Vlemmix wel. Met name z’n in 2008 gelanceerde ‘Een bussie vol met polen’ heeft hem veel mediaaandacht opgeleverd. De verwachting is dan ook dat ‘Zeven gaten’ de geschiedenis in zal gaan als een evergreen. Die zeven gaten hebben namelijk te maken met […]

Frank van Etten neemt je mee terug in de tijd met zijn nieuwe album

Met het nieuwe album “Nostalgie Volume 2” neemt Frank van Etten je live mee, terug in de tijd. Het eerste “Nostalgie” album, dat Frank van Etten uitbracht in 2017, was een groot succes. Frank liet in 13 klassiekers een andere kant van zichzelf horen. Klein en kwetsbaar gezongen, met vooral met veel respect naar de […]

John Mestebeld zingt over zijn ”Lieve schat”

John Mestebeld, de succesvolle ondernemer uit Zwolle, komt met een nieuwe single. Het nieuwe, verrassende nummer is opgenomen in de studio van AV Audio Producties van Arjan Venemann. John is een compleet nieuwe richting ingeslagen, en dat is te horen in “Lieve schat”  Het is nooit verkeerd om eens een uitstapje te maken, aldus John, […]

Michael Willemsen – Vol verlangen

 Het heerlijke debuutsingle met een lekkere zomerse beat, met prachtig ingespeelde live trompetten en accordeon solo’s.  Zanger Michael Willemsen uit Deventer (1985) zingt al een behoorlijk lange periode. In en rondom zijn woonplaats is hij een graag geziene entertainer op feesten en in de kroegen. Daarnaast is hij ook dansleraar die maarliefst 7 Europese titels […]

Patrick John Mackaay – Harald is op vakantie

Singer- songwriter Patrick John Mackaay, afkomstig uit Utrecht, staat al sinds zijn jonge jaren als zanger en muzikant op diverse podia. De pianist en zanger startte in de jaren negentig met het schrijven van Nederlandstalige liedjes waar veelal gevoelige teksten, originele invalshoeken en mooie pakkende melodieën in voorkwamen. Begin 1999 bracht hij onder de naam […]

Het instrumentale gevoel van Eddie Severijn

Eddie Severijn komt na al eerst een lekkere polka te hebben gebracht nu met een nieuw instrumentaal nummer met de titel “Het Instrumentale gevoel”  Dat Eddie Severijn, ook wel bekend als DJ Eddie, houd van instrumentale muziek dat weten wij, het is altijd de muziek geweest waar zijn hart lag en dan is het mooi […]

Marco de Hollander – De allerbeste feest hits!

Het nieuwe album ‘De Allerbeste Feest Hits!’ van Marco de Hollander is uitgekomen. 12 tracks waaronder ‘We zullen doorgaan’, ‘Dit wordt een avond’ en ‘Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht’  zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht. Het ‘rode’ exemplaar is de eerste uit een reeks van 3 komende verzamelaars ( […]

blank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest