KonFetTi benoemt in ‘Jij & Ik’ de positieve kant van het leven

Gepubliceerd op 15-01-2020

MusicPromo nieuws

KonFetTi benoemt in ‘Jij & Ik’ de positieve kant van het levenHet is Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem gelukt om de positieve kant van het leven te belichten in hun nieuwe single ‘Jij & Ik’. Sinds 2012 brengen ze als KonFetTi liedjes vol passie, kleur en vrolijkheid op de markt. Zeker nu de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug zijn merkt het duo dat iedereen weer vrolijker wordt.

Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met het feit dat de dagen weer langer worden. Dat geldt met name ook voor hun doelgroep kinderen, maar om het zo breed mogelijk door te trekken is dit natuurlijk ook van toepassing op de volwassenen.

Omdat Leonie en Aaron ervan overtuigt zijn dat het voorjaar mensen vrolijker gaat stemmen hebben ze het oorspronkelijke nummer “It’s On You’ van het uit België afkomstige duo Touch of Joy voorzien van een Nederlandse tekst. Respect voor elkaar hebben en vriendschap is de boodschap die wordt benoemd in het lied welke geproduceerd is door hun inmiddels vaste producer Patrick Schouten van TMS Studio uit Gilze-Rijen. Ook deze single verschijnt op het vertrouwde Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch.

In tegenstelling tot hun eerdere clips is nu gekozen om een bijzondere animatieclip te laten maken. ‘Normaal gesproken zijn we altijd zelf in beeld, maar Leonie en ik zijn nu te zien als stripfiguurtjes. We gaan terug naar onze kindertijd en vergeten alle ellende uit de wereld. We beelden uit dat we in de klas verliefd worden en stralen uit dat we gelukkig zijn’, aldus Leonie en Aaron.

De CD-single ‘Jij & Ik’ is vanaf 15 januari 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De bijzondere animatieclip die geproduceerd is door Fred Baaren zal ter ondersteuning van de single te zien zijn op YouTube en de bekende zenders.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Delise maakt liedje voor iedereen die in de zorg werkt!

De single ‘Helden’ van Delise is een  liedje, dat voor iedereen is die in de zorg werkt!

Nieuwe single Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar

De kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is.

HARRY VERBEUCKEN – NU BEN JIJ VAN MIJ

Apentrots is Harry Verbeucken op het feit dat zijn in 2017 uitgebrachte track ‘Heel Mijn Hart’, z’n eerste welke landelijk in de release ging overigens, al bijna 140.000 keer is gestreamed op Spotify.

COLINDA – JIJ WEET TOCH WEL DAT IK VAN JE HOU

Menig door Colinda uitgebrachte videoclip is al door enkele honderdduizenden liefhebbers op YouTube bekeken. Daarmee hoort de Tilburgse tot één van de kijkcijferkanonnen in het volkse circuit.

NIEUWE SINGLE VAN DE BAND HEFTIG #17

Heftig is een stevige Punk/rockband uit de regio Drenthe. Ze coveren nummers van o.a. Blink 182, ACDC, Motörhead etc.etc. De band bestaat nu 3 Jaar. Het doel van de band is om met eigen werk zo ver mogelijk te kom

Relatie André Hazes en Bridget Maasland over.

André en Bridget zetten punt achter relatie. De prille liefde tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) is na drie maanden alweer voorbij, zo bevestigen de twee aan RTL Boulevard.

Nieuwe single BOUKE.

De nieuwste single van Bouke heet ‘Als een Droom! ‘ Een heerlijk swingend nummer met zomerse invloeden.

Jeroen van der Boom hoopt dat het niet goed gaat?

Jeroen van der Boom hoopt dat het niet goed gaat? Wat is er aan de hand? Jeroen wil dat ze weet, wat er nu door hem heen gaat. Heftig hoor!!! Kijk en beluister zijn nieuwe single >

Adje gaat ook voor ‘Atje voor de sfeer’

Adje van Nisperen is een Nederlands acteur, zanger en ondernemer, die bij het grote publiek bekend is geworden dankzij zijn optredens in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw. Adje laat alvast een voorproefje zien van de videoclip die hij onlangs opgenomen heeft. De ‘Making of’ Adje voor de sfeer. >

Gert Warring – Hunebed Highway –

Gert Warring maakt een mooie Drentse tekst met de titel ‘Hunebed Highway’. Het is een productie van Martin Sterken en nu is er dan een mooie clip door  Startiesten bij gemaakt >

Miss Montreal nieuwe single ; HIER

‘HIER’ is de prachtige nieuwe single van Miss Montreal.  Clip >

Het carnavalslied die je wist dat zou komen: ‘Een bordje minder, Leontien’

Het kon niet uitblijven: een carnavalsnummer over Marco en Leontine. Hans van Erp en René van Rooij, beter bekend als het Brabantse duo Pap en Pudding, en hun geluidsman Geert School kregen zondag ineens een ingeving en een paar dagen later was hun carnavalshit geboren: ‘Een bordje minder Leontien’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This