Lauwtje, Kevcody, Thomas Berge – Zij Maakt Het Verschil

Gepubliceerd op 02-12-2019

MusicPromo nieuws

Lauwtje, Kevcody, Thomas Berge – Zij Maakt Het VerschilTer ere van het 25-jarig bestaan van de band Van Dik Hout zijn op het album ‘Van Dik Hout Verspijkerd’ hun grootste hits in een nieuw jasje gestoken. Van Dik Hout is verantwoordelijk voor klassiekers als ‘Stil In Mij’, ‘Laat Het Los’ en ‘Mijn Houten Hart’ met de Poema’s.

Als eerbetoon aan deze tophits zijn er acht nieuwe songs ontstaan, waarbij Urban artiesten als Josylvio, Snelle, Hef, F1rstman en Jairzinho een samenwerking zijn aangegaan met Pop artiesten als Do, Sharon Doorson, Thomas Berge en Elske DeWall. De tracks zijn geproduceerd door gerenommeerde producers als Esko, FRNKIE en Whiteboy.

Deze unieke samenwerkingen hebben geleid tot een album waarin Van Dik Hout fans de hits in een nieuwe variant horen en een nieuwe generatie kennis leert maken met deze Nederlandse Popklassiekers.

Zij Maakt Het Verschil is de eerste single van dit project

Lauwtje boekte dit jaar groot succes met haar album ‘Lauws’, die op #10 binnenkwam in de Album Top 100. Kevcody scoorde eerder een hit met het nummer ‘Design’ met Hansie, die ruim 2,5 miljoen keer is gestreamed op Spotify. Thomas Berge bracht dit jaar zijn nummer ‘In Het Donker’ uit en nam deel aan het populaire programma Expeditie Robinson.

Hierop volgend komen op 6 december de volgende release van het album uit en deze wordt dagelijks opgevolgd door een nieuwe single. De climax vindt plaats op 13 december, wanneer het complete album ‘Van Dik Hout Verspijkerd’ digitaal, fysiek en op vinyl beschikbaar is. Op deze dag verschijnt tevens de Van Dik Hout klassieker ‘Stil In Mij’ van Josylvio en Do.

In deze videoclip mocht trouwens de connectie met een luchtballon niet ontbreken. De originele videoclip ‘Zij Maakt Het Verschil’ van Van Dik Hout samen met de Poema’s werd voor een luchtballon opgenomen. Daarnaast is het ook voor Thomas Berge van speciale betekenis, zijn eerste single ‘Mijn Luchtballon’ werd meer dan 800.000 keer verkocht en verspreid door Neckermann.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Oranje Shownieuws was met "Danique".

Oranje Shownieuws was met "Danique".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" met "Norus Padidar".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" met "Norus Padidar".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" en met "Danique"

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" en met "Danique"

Oranje Shownieuws was te gast bij "Lytse Hille.

Oranje Shownieuws was te gast bij "Lytse Hille.

Wesley Pol – Dan doen wij het samen-

Vorige week was de release van alweer de zevende single van Wesley Pol met de titel; ‘Dan Doen Wij Het Samen’. Over deze single vertelt de zanger: “Dit is een beladen liedje, ik heb zelf het onderwerp aangegrepen om daar een liedje over te maken.

NOG EFFE – KARIN –

Nog effe had eind 2019 een luxe probleem, wat wordt de volgende single voor feest en carnaval festiviteiten? Ze hadden er immers een paar klaar en twee sprongen er toch wel uit, Mijn Buik en Karin. Dus na wikken en wegen dan maar gekozen voor Mijn Buik. Leuke clip er bij en hij gaat als […]

SNOLLEBOLLEKES PRESENTEERT: TOTAL LOSS FESTIVAL!

Een droom komt uit voor Snollebollekes! Eindelijk een eigen festival! Zaterdag 29 augustus 2020 op Aquabest Eindhoven organiseer hij met Matrixx, het festival Total Loss Festival 2020!

WILFRED GENEE MAAKT KRAKER MET JOHN DE BEVER!

Wilfred Genee en John de Bever presenteren Jij Krijgt Die Ring Niet Van Ons Cadeau, een samenwerking met Dennis Schouten! Met deze bijzondere nieuwe versie van Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht op zak hoopt Wilfred Genee de ‘Gouden RadioRing’ te winnen voor zijn programma Veronica Inside op Radio Veronica!

‘Ben onderweg’ indringende single van Henny Thijssen.

Hoe ga je om met verdriet als je een dierbare hebt verloren. Daarover zingt Henny Thijssen. ‘Ieder mens kent in zijn leven verdriet. Je verliest naasten om je heen of door andere omstandigheden raak je ze kwijt.

Marco de Hollander onderweg naar doorbraak

Het kan niemand ontgaan zijn dat volkszanger Marco de Hollander hard op weg is naar zijn landelijke doorbraak. Om dit proces te versnellen is de energieke zanger de studio ingedoken met niemand minder dan Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Frank Wijers – Unchained Melody

Frank Wijers speelt sinds 2018 solo. Hij speelde jarenlang als trompettist/gitarist bij het Groesbeeks orkest “The Sunstreams”, bekend van onder andere “Aan de grens van de Duitse heuvelen. In deze succesvolle periode produceerde “The Sunstreams” diverse cd-albums waaruit hits voortvloeide als: “Heb ik jou verloren”, “Duizend mijlen” en “Huil maar niet om mij”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This