“LIEF KIND VAN MIJ” IS DEBUUTSINGLE VAN SISSI

Gepubliceerd op 03-01-2020

MusicPromo nieuws

“LIEF KIND VAN MIJ” IS DEBUUTSINGLE VAN SISSISissi ( Kooijman ) Choulis, geboren op 20 juli 1983 te Hoorn schreef zelf een tekst en nam het nummer op en komt met een prachtig lied over en voor haar kinderen.

Kinderen waarvoor zij als alleenstaande moeder zorgt dit alles naast haar werk en hobby’s waaronder muziek. Ik heb vanaf het begin, een heel goed gevoel gehad over het nummer “Lief kind van mij”. Omdat de tekst echt uit mijn hart stroomde. Ik begon te zingen na wat er allemaal afgespeeld had en de woorden stroomde letterlijk uit mijn mond. De kinderen kwamen s ’middags thuis vanuit school en er gebeurde zoveel. De een had een strubbeling met de ander, de ander kreeg iets niet voor elkaar. De jongste ervaarde weer door de oudere dat ze letterlijk de jongste is, het welbekende alfa gedrag. Je ziet het gebeuren, je doet wat je als alleenstaande moeder moet doen, je treed op, je helpt, je haalt ze uit elkaar, je legt uit, je troost, je verdedigd, noem maar op.

Al vanaf kleins af aan voelde zij zich aangetrokken tot muziek. Mijn opa zong in een mannenkoor en had een prachtige stem, en omdat hij veel bij ons thuis was groeide ik op met muziek vandaar dat ik zelf ook altijd aan het zingen was. Ik genoot toen al, en mijn Opa zag volgens mij een echte artiest in mij. Hij was mijn beste vriend, hij gaf mij liefde en aandacht en samen maakten we grapjes en lachten we erg veel. Toen ik iets ouder was kwamen er complete melodieën in mij op en verzon ik daar tekst bij of zong ik op een bestaand liedje een andere tekst. Dacht dat het normaal was, of sterker nog, niet boeiend was. En nu dan mijn eerste eigen geschreven nummer “Lief kind van mij”

Juist doordat ik de enige ouder ben die mijn kinderen opvoed, is mijn grootste angst, dat ik vroeg al uit hun leven weg zal vallen. Ik ga daar natuurlijk niet van uit, maar toch denk ik daar wel eens aan. Middels dit eigen nummer wil ik dat ze weten dat ik van ze houd, en ik in ze geloof, aldus Sissi. 1

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This