Lytse Hille bezoekt RADIONL op vrijdag 27 september

Gepubliceerd op 20-09-2019

MusicPromo nieuws

Het is alweer enige tijd geleden, dat er een nieuwe single van de sympathieke artiest Lytse Hille gereleased werd. Deze stilte is bewust gekozen, daar de periodes daarvoor juist vele opmerkelijke singles voorbij kwamen, van “24 Billen” tot “Ik lach me de Ballen uit m’n broek” en van “het Worstenlied “tot “Die Engel”.

Soms wil een moment van rust niet zeggen dat zowel Lytse Hille als ook het team rondom hem stilgezeten heeft….. Nee, juist niet.
De muzikale routeplanner is ingeschakeld op het succes van “Die Engel”. Niet dat deze nou zo hoog scoorde in de hitlijsten, maar wel bij het publiek dat het Volkse genre zo omarmt en lief heeft. Geluisterd naar al die liefhebbers van dit genre, en het timbre dat Lytse Hille dit liedje extra meegegeven heeft, is het tijd om hier op voort te borduren.

Liefde is vaak bezongen, maar de tekst van dit liedje vertelt dat wat Liefde echt is…….als je echt van iemand houdt, dan gun je hem of haar het grootste geluk ter wereld, ook al blijf jij achter met het grootste verdriet. “Als jij bij mij geen liefde vindt” is meer dan een fantastische single van Lytse Hille, wederom geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar. Als je iemand deze liefde gunt en het zo zingt, dan ben je echt een Hit waardig.

Op vrijdag 27 september zal Lytse Hille een studiobezoek brengen aan RADIONL!

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

nieuws illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This