Met ‘Open Arms’ maakt zangeres Erikah Karst haar comeback in de muziekwereld!

Gepubliceerd op 03-01-2020

MusicPromo nieuws

Met ‘Open Arms’ maakt zangeres Erikah Karst haar comeback in de muziekwereld!De Drentse zangeres Erikah Karst heeft al een rijke, muzikale geschiedenis op haar naam geschreven staan. Na een stop van een aantal jaar pakt deze sympathieke dame, zus van oudere broer René Karst, enthousiast de draad weer op.

 

Jarenlange ervaring

Al op 11-jarige leeftijd maakte Erikah haar eerste LP, kinderliedjes gezongen in het Drentse dialect. De inmiddels 47-jarige zangeres kijkt trots terug op een leven vol muziek. Niet alleen groeide ze op in een muzikaal gezin, in het begin van de jaren 90 studeerde ze zang aan het conservatorium in Zwolle. Met debuutsingle ‘My Heart Goes Out To You’ brak Erikah in 1997 door in de showbusiness.

Breed repertoire

Door de jaren heen heeft Erikah een breed en herkenbaar repertoire opgebouwd, met voorkeur voor nummers van Aretha Franklin, The Supremes en Whitney Houston. Ze is ook succesvol in het Nederlandstalige genre. Samen met haar broer René Karst (Atje voor de sfeer) bracht zij het prachtige duet ‘Naar jou’ uit. Perfectionist Erikah schrijft zelf teksten en muziek, dit maakt deze vrolijke dame een muzikale duizendpoot.

All Together Now

In de succesvolle en gezellige muziekshow ‘All Together Now’ van RTL4 grijpt Erikah Karst haar kans om weer in de picture te komen bij het Nederlandse publiek. Ze is klaar voor een comeback in de muziekindustrie. Met haar deelname aan het programma hoopt ze niet alleen alle 100 muziekprofessionals voor zich te winnen, maar ook de kijker thuis.

Open Arms

Op 28 december lanceerde Erikah haar nieuwe single “Open Arms”. Een cover van de muziekgroep Journey, geschreven door Steve Perry en Jonathan Cain, opnieuw geproduceerd door John Dirne in de White Villa Studio’s.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Delise maakt liedje voor iedereen die in de zorg werkt!

De single ‘Helden’ van Delise is een  liedje, dat voor iedereen is die in de zorg werkt!

Nieuwe single Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar

De kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is.

HARRY VERBEUCKEN – NU BEN JIJ VAN MIJ

Apentrots is Harry Verbeucken op het feit dat zijn in 2017 uitgebrachte track ‘Heel Mijn Hart’, z’n eerste welke landelijk in de release ging overigens, al bijna 140.000 keer is gestreamed op Spotify.

COLINDA – JIJ WEET TOCH WEL DAT IK VAN JE HOU

Menig door Colinda uitgebrachte videoclip is al door enkele honderdduizenden liefhebbers op YouTube bekeken. Daarmee hoort de Tilburgse tot één van de kijkcijferkanonnen in het volkse circuit.

NIEUWE SINGLE VAN DE BAND HEFTIG #17

Heftig is een stevige Punk/rockband uit de regio Drenthe. Ze coveren nummers van o.a. Blink 182, ACDC, Motörhead etc.etc. De band bestaat nu 3 Jaar. Het doel van de band is om met eigen werk zo ver mogelijk te kom

Relatie André Hazes en Bridget Maasland over.

André en Bridget zetten punt achter relatie. De prille liefde tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) is na drie maanden alweer voorbij, zo bevestigen de twee aan RTL Boulevard.

Nieuwe single BOUKE.

De nieuwste single van Bouke heet ‘Als een Droom! ‘ Een heerlijk swingend nummer met zomerse invloeden.

Jeroen van der Boom hoopt dat het niet goed gaat?

Jeroen van der Boom hoopt dat het niet goed gaat? Wat is er aan de hand? Jeroen wil dat ze weet, wat er nu door hem heen gaat. Heftig hoor!!! Kijk en beluister zijn nieuwe single >

Adje gaat ook voor ‘Atje voor de sfeer’

Adje van Nisperen is een Nederlands acteur, zanger en ondernemer, die bij het grote publiek bekend is geworden dankzij zijn optredens in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw. Adje laat alvast een voorproefje zien van de videoclip die hij onlangs opgenomen heeft. De ‘Making of’ Adje voor de sfeer. >

Gert Warring – Hunebed Highway –

Gert Warring maakt een mooie Drentse tekst met de titel ‘Hunebed Highway’. Het is een productie van Martin Sterken en nu is er dan een mooie clip door  Startiesten bij gemaakt >

Miss Montreal nieuwe single ; HIER

‘HIER’ is de prachtige nieuwe single van Miss Montreal.  Clip >

Het carnavalslied die je wist dat zou komen: ‘Een bordje minder, Leontien’

Het kon niet uitblijven: een carnavalsnummer over Marco en Leontine. Hans van Erp en René van Rooij, beter bekend als het Brabantse duo Pap en Pudding, en hun geluidsman Geert School kregen zondag ineens een ingeving en een paar dagen later was hun carnavalshit geboren: ‘Een bordje minder Leontien’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This