Nathanaël Bos bezoekt RADIONL op 2 oktober vanwege primeur nieuwe single

Gepubliceerd op 27-09-2019

MusicPromo nieuws

Op woensdag 2 oktober krijgt RADIONL presentator Hessel Wijkstra in z’n programma ‘Op Volle Kracht’ tussen 14.00 uur en 15.00 uur bezoek van Nathanaël Bos. Het doel van dit bijzondere bezoek is de lancering van zijn allereerste echte single ‘Op weg naar jou toe’ die tot stand kwam i.s.m. Arjan Venemann. Nathanael gunt RADIONL de primeur.

De eerste vraag die Nathanael (34) vaak gesteld krijgt is “Wat een bijzondere naam heb je, die heb ik nog nooit gehoord”. ‘Het is een bijbelse naam die ik van m’n ouders heb gekregen. Ik weet dat het een lastige naam is in de artiestenwereld en heb zitten dobben of ik een artiestennaam moest nemen. Onlangs sprak ik hier met RADIONL presentator Taeke Wouda over die eigenlijk met hetzelfde probleem zit. Hij vertelde me toen….hou gewoon je eigen naam aan. Als ze hem één keer weten, vergeten ze die naam nooit meer. Dus geen artiestennaam, maar gewoon Nathanaël Bos….ik ben wie ik ben’, meent de uit Zwolle afkomstige zanger.

Oorspronkelijk is nummer dat door Arjan Venemann onder handen is genomen een cover van een Zuid-Afrikaans lied. Nathanael kwam dit lied zelf tegen op internet en het begon te jeuken en te kriebelen. In eerste instantie was hij van plan om een punt achter zijn muzikale carrière te zetten. ‘In het verleden had ik meerdere nummer opgenomen, waar ik niet echt achter stond. Ik dacht nu….we proberen het nog 1 keer, maar dan ook goed. Arjan heeft echt een hele mooie productie gemaakt. Trots ben ik ook op de vette gitaarpartijen die door Marcel Fisser zijn ingespeeld. Daarnaast heeft Xandro Media de clip opgenomen die echt prachtig is geworden. Deze wordt ook woensdag gelanceerd’, glundert Nathanaël

In het dagelijks leven runt Nathanael een afbouwbedrijf als stukadoor en spackspuiter.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Oranje Shownieuws was met "Danique".

Oranje Shownieuws was met "Danique".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" met "Norus Padidar".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" met "Norus Padidar".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" en met "Danique"

Oranje Shownieuws was te gast bij "Emile Hartkamp" en met "Danique"

Oranje Shownieuws was te gast bij "Lytse Hille.

Oranje Shownieuws was te gast bij "Lytse Hille.

Wesley Pol – Dan doen wij het samen-

Vorige week was de release van alweer de zevende single van Wesley Pol met de titel; ‘Dan Doen Wij Het Samen’. Over deze single vertelt de zanger: “Dit is een beladen liedje, ik heb zelf het onderwerp aangegrepen om daar een liedje over te maken.

NOG EFFE – KARIN –

Nog effe had eind 2019 een luxe probleem, wat wordt de volgende single voor feest en carnaval festiviteiten? Ze hadden er immers een paar klaar en twee sprongen er toch wel uit, Mijn Buik en Karin. Dus na wikken en wegen dan maar gekozen voor Mijn Buik. Leuke clip er bij en hij gaat als […]

SNOLLEBOLLEKES PRESENTEERT: TOTAL LOSS FESTIVAL!

Een droom komt uit voor Snollebollekes! Eindelijk een eigen festival! Zaterdag 29 augustus 2020 op Aquabest Eindhoven organiseer hij met Matrixx, het festival Total Loss Festival 2020!

WILFRED GENEE MAAKT KRAKER MET JOHN DE BEVER!

Wilfred Genee en John de Bever presenteren Jij Krijgt Die Ring Niet Van Ons Cadeau, een samenwerking met Dennis Schouten! Met deze bijzondere nieuwe versie van Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht op zak hoopt Wilfred Genee de ‘Gouden RadioRing’ te winnen voor zijn programma Veronica Inside op Radio Veronica!

‘Ben onderweg’ indringende single van Henny Thijssen.

Hoe ga je om met verdriet als je een dierbare hebt verloren. Daarover zingt Henny Thijssen. ‘Ieder mens kent in zijn leven verdriet. Je verliest naasten om je heen of door andere omstandigheden raak je ze kwijt.

Marco de Hollander onderweg naar doorbraak

Het kan niemand ontgaan zijn dat volkszanger Marco de Hollander hard op weg is naar zijn landelijke doorbraak. Om dit proces te versnellen is de energieke zanger de studio ingedoken met niemand minder dan Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Frank Wijers – Unchained Melody

Frank Wijers speelt sinds 2018 solo. Hij speelde jarenlang als trompettist/gitarist bij het Groesbeeks orkest “The Sunstreams”, bekend van onder andere “Aan de grens van de Duitse heuvelen. In deze succesvolle periode produceerde “The Sunstreams” diverse cd-albums waaruit hits voortvloeide als: “Heb ik jou verloren”, “Duizend mijlen” en “Huil maar niet om mij”.

nieuws illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This