Nieuwe single Lorenzo Nieuwenhuysen – Dankbaar

Gepubliceerd op 17-02-2020

MusicPromo nieuws

Nieuwe single Lorenzo Nieuwenhuysen – DankbaarDe kleine maar oh zo ‘grote held’ uit Leiden, waar bijna iedereen hem inmiddels wel kent. Maar niet alleen in Leiden kennen ze Lorenzo, inmiddels lijkt het erop dat de jonge zanger langzamerhand heel Nederland aan het veroveren is.

Lorenzo is een opvallende verschijning, vol met tatoeages waar je niet omheen kan. Momenteel is hij heel hard aan het werk om zijn grote wens uit te laten komen en de top te bereiken en is hier vastberaden in.

Op jonge leeftijd begon Lorenzo zijn zang talent te ontwikkelen en dat bleef niet onopgemerkt. Gaandeweg de tijd begon Lorenzo met kleine optredens in cafés en ging hij mee doen aan talentenjachten. Ook hier werd zijn talent erkent en de juryleden van de talentenjachten deelden de mening dat Lorenzo een ‘hele grote artiest’ zou kunnen worden. Dit gaf Lorenzo steeds meer vertrouwen in het bereiken van zijn doel.

Na het winnen van verschillende talentenjachten mocht hij gaan optreden op festivals en evenementen. Zijn bekendheid in de regio Leiden werd steeds groter en kwam hij korte tijd later in gesprek met de eigenaar van een management & boekingsbureau en er volgde een samenwerking. Door deze samenwerking kreeg Lorenzo steeds meer optredens en zijn bekendheid groeide in de regio.

Lorenzo trad veel op in de omgeving van Leiden maar wilde graag meer bekendheid genereren buiten de regio. Amsterdam was de eerste stap en het duurde niet lang voor Lorenzo om ook hier de mensen te enthousiasmeren met zijn optredens en begon hij met regelmaat op te treden bij de diverse bekende Amsterdamse feestcafés.
Eind 2014 deed Lorenzo mee aan het programma “Bloed, Zweet & Tranen”, dit programma werd in 2015 uitgezonden.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Pietje Tomassen – Mag ik je nummer

Pietje Tomassen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel;  ‘Mag ik je nummer’.

Nieuwe single van Gino Graus

De nieuwe single van Gino staat garant voor gezelligheid, dat kan ook niet anders met een nummer waarvan de titel “Feest” is.

Helemaal Hollands – De Allermooiste Rotstad

Kort voor de Corona uitbraak hebben Carlo&Leo ‘De Allermooiste Rotstad’ opgenomen in de studio. Hun stad Rotterdam, stad van de toekomst, viel op 16-03-2020 compleet stil.

Zangeres en actrice Liesbeth List overleden

Zangeres en actrice Liesbeth List (78) is afgelopen woensdag overleden in haar woonplaats Soest. Ze is bekend van nummers als o.a. ‘Heb het leven lief’ en zong veel vertaalde Jacques Brel-liederen.

Davina Michelle en Snelle hebben nummer 1-hit

De uitbraak van het coronavirus heeft een flinke impact op de Single Top 100 van deze week. Blikvangers zijn Davina Michelle en Snelle die met hun duet 17 Miljoen Mensen, een cover van de nederpopklassieker 15 Miljoen Mensen van Fluitsma & Van Tijn, op nummer 1 binnenkomen.

Nieuwe single Jaman

De nieuwe single van Jaman heet – Niemand is zo mooi als jij – . Bekijk de clip >

Op een dag gaat het beter > Mart Hoogkamer

In deze moeilijke tijd van Coronacrisis een videocompilatie van de hedendaagse realiteit. Maar zo als de titel het al aangeeft…  “Op een dag gaat het beter” dus ook zeker een hart onder de riem.

Martine Fleming laat ons genieten van “Always Forever”

Always Forever de nieuwe single van Martine Fleming is verschenen. “Superfijn natuurlijk en tegelijk ook gek om in deze tijd een nieuwe single uit te brengen, met het Coronavirus en alles wat dit teweeg brengt. Maar tegelijk kan muziek in deze tijd juist ook een hele mooie bijdrage leveren.

Sam Knoop – Dans met mij

‘Lieve mensen, hier een liedje voor iedereen die nu iemand moet missen. Juist op het moment dat we elkaar het hardste nodig hebben.

Zanger Henk Wijngaard steekt logistiek Nederland hart onder de riem

Zanger Henk Wijngaard uit Emmen heeft een nieuwe versie opgenomen van zijn hit ‘Met de vlam in de pijp’. Voor NPO Radio 2 maakte hij een liedje om heel logistiek Nederland een hart onder de riem te steken.

André Kooistra krijgt net zoals Corry Konings een heel apart gevoel van binnen

Het doel dat André Kooistra voor ogen had om een waardige opvolger te vinden voor het duet ‘Huilen is voor jou te laat’ welke hij samen met Reina afgelopen januari lanceerde is gelukt.

Zanger René Karst getroffen door het coronavirus

Zanger René Karst getroffen door het coronavirus. Dat laat hij weten in een zeer emotioneel filmpje op zijn Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This