OH LIEVE SANTA is de NIEUWE SINGLE van JEFFREY COMPIER

Gepubliceerd op 30-11-2019

MusicPromo nieuws

OH LIEVE SANTA is de NIEUWE SINGLE van JEFFREY COMPIERDe 38 jarige Jeffrey Compier is een geboren en getogen Amsterdammer. De afgelopen jaren werkte Jeffrey met verschillende producers samen. Onder leiding van Frank Zonjee nam hij in 2009 zijn eerste Nederlandstalige single op Dansen in de Zomer.

Deze single is destijds goed opgepakt door de radio en TV stations.
Inmiddels heeft Jeffrey al veel ervaring opgedaan in het Nederlandse medialandschap. In 2008 was hij te gast in het real life TV programma De Gouden Kooi. In diezelfde tijd verzorgde Jeffrey ook de optredens in het restaurant van Imca Marina tijdens de kerstperiode.
Een aantal jaren later in 2014 deed Jeffrey mee aan het programma The Winner Takes It All als Michael Bublé.
Eind 2018 brengt Jeffrey de single Nee Het Komt Niet Meer Goed uit. Het nummer is oorspronkelijk van de uit Cuba afkomstige componist Jorge Luis Piloto. De Nederlandse tekst is geschreven door Mario Kragten en opgenomen in de studio van Hans Aalbers Recordings. Dit liedje wordt tot op de dag van vandaag nog regelmatig gedraaid op diverse radiostations.
Zo’n kleine 2 maanden geleden werd de nieuwe single Zij Is Mooi gelanceerd. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Martijn Sietsema en Rick Moor. Afgelopen zomer kwam Jeffrey dankzij George Thé in contact met deze heren. De klik was er meteen en ze hebben met veel enthousiasme aan dit nummer gewerkt.

Na de onlangs verschenen single Zij is mooi is het nu de beurt aan een uiterst sfeervol kerstnummer. Het nummer is geschreven door Mario Kragten, het arrangement is gemaakt door Jan Peter Sträter en de productie was in handen van Patrick Mühren in Studio Arnold Mühren te Volendam.

Naast de Nederlandstalige versie is er ook een Engelstalige versie Wonderful Christmas uitgekomen.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This