Over wie zingt JOHNNY LUBBERS in “VERDWIJN TOCH UIT MIJN OGEN”

Gepubliceerd op 13-02-2020

MusicPromo nieuws

Over wie zingt JOHNNY LUBBERS in “VERDWIJN TOCH UIT MIJN OGEN”Met zijn nieuwe single “Verdwijn toch uit mijn ogen” vertelt Johnny Lubbers uit Hengelo een verhaal wat gebaseerd is op nare mensen in het verleden van een van zijn beste vrienden. Mensen die keer op keer misbruik maakte van zijn goedheid en daar nu klaar mee is.

Het is dus een autobiografisch nummer over zijn goede vriend. Enige tijd werkt de uit Hengelo afkomstige zanger alweer samen met Frank van Etten, en vroeg deze of hij erover na wilde denken om zijn nieuwe single over dit probleem te laten gaan. Ik gaf een aantal voorbeelden die Frank binnen 10 minuten heeft verwerkt in de tekst en zo is het nummer “Verdwijn toch uit mijn ogen” ontstaan.

In 2003 ben ik begonnen met zingen nam een aantal liedjes op waar echter nooit iets mee gedaan is. Ze staan wel op YouTube en zijn te beluisteren op Spotify. Toch ging hij door met zingen en optreden en was een goed geboekte artiest tot hij besloot 2009 te stoppen met zingen…… In 2019 besloot Johnny Lubbers het zingen weer op te pakken kwam in contact met Frank van Etten en kwam terug met “Ik kon het niet aan je zien” een nummer geschreven speciaal over zijn vriendin die vaak depressief was. Sindsdien timmert hij langzaam aan de weg om weer op het niveau te komen waar hij stond toen die stopte. Naast zijn grote passie van artiest zijn is Johnny Lubbers werkzaam als taxichauffeur, ze noemen hem dan ook wel de zingende taxichauffeur.

Johnny is blij weer terug te zijn in de artiestenwereld en zijn doel is, om mensen te troosten en te inspireren met zijn muziek. En dat is dan na “Ik kon het niet aan je zien” dan “Verdwijn toch uit mijn ogen”.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Babynieuws John West

Zanger John West wordt opnieuw vader. John en zijn vriendin Marina verwachten een tweede zoontje. John liet (middels een prachtige foto van hun eerste zoontje Angelito op zijn facebook pagina) weten dat Angelito een broertje krijgt.

Verrassende nieuwe single Simone Eversdijk

Na nationale en internationale lof over SImone Eversdijk haar akoestische cover van ”Reünie’, gooit zij het nu over de Engelstalige boeg. Met ‘You’re gonna be ok’ heeft zij wederom een pareltje vol emotie weggezet.

Henri van Velzen haalt oude herinneringen op…….

Henri van Velzen heeft goede herinneringen aan vroeger. Met name de bezoekjes aan diverse horecagelegenheden staan nog steeds op z’n netvlies gebrand. Zes jaar geleden zong hij over vier vrienden die hij aantrof aan de bar. Met z’n nieuwe single “Oud Café” blikt Henri terug naar de tijd dat er nog gerookt werd in het […]

FERREZ KOMT MET POPNUMMER “GOOD LOVE”

Het nummer “Good Love” is een productie wat naar alle waarschijnlijkheid veel gedraaid zal gaan worden bij de popzenders. Een lekker uptempo nummer met een goede beat en een geweldig stemgeluid. Het is een Nederlandse productie geschreven door Buma Award winnaar Airto Edmundo Nicolaas en de componist en tevens zanger is Ferry Timmermans.

GERS PARDOEL – IK SLAAP NIET MEER

Zowel Nederland als Belgie zijn met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn ‘Bagagedrager’ gesprongen. Sinds 2009 scoort hij hit na hit en worden zijn nummers meegezongen door jong & oud.

Irvine “Hey jij daar”

De in Waddinxveen wonende Irvine is een echte feestartiest, of het nu gaat om een verjaardag, Ahoy, een feest in Dubai voor de Max Verstappen fans, niets is voor hem te gek! Hij stond al 3 maal in Ahoy tijdens Go Apres Ski en verzorgde meerdere gastoptredens in de HMH , “Het Mega Woonwagen Feest” […]

Joop Obama maakt lied voor Annemiek (nieuwe aflevering Boer zoekt Vrouw)

Toen zanger Joop Obama van de band Joop Obama & The Presidents in september 2019 de uitzending van Boer zoekt Vrouw zag met daarin boerin Annemiek was hij meteen verkocht.

Damaru Ft Tommie Christiaan & Donavey – Echte Mannen Huilen Niet

Damaru benaderde Tommie Christiaan om mee te werken aan een Nederlands – Surinaams talige song. Tommie vond het een super leuke uitdaging en een mooi initiatief om onze culturen een beetje bij elkaar te brengen!

Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label.

Johan Moreno kwam Ronald Visch (RHB) al diverse malen tegen op de werkvloer. Bij diverse optredens, TV-en Radio opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken ze gezamenlijk over muziek gerelateerde zaken.

Oranje Shownieuws was te gast met Crazy Accordeons bij Emile Hartkamp.

Oranje Shownieuws was te gast met Crazy Accordeons bij Emile Hartkamp.

Oranje Shownieuws was te gast bij Ludo Benninger

Oranje Shownieuws was te gast bij Ludo Benninger

Extra show ‘LIVE IN CONCERT 3’ Marco de Hollander

De avond editie van ‘Live In Concert 3’ van Marco de Hollander is vrijwel uitverkocht. Vanwege dit grote succes geeft Marco een extra matineconcert op 18 april om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This