fbpx

Promotie van muziek

Adverteren op MusicPromo is betaalbaar en effectief. Onze website brengt altijd nieuwe inhoud aan de bezoekers, dit zorgt ervoor dat veel bezoekers regelmatig terugkomen op de website om nieuws te lezen, een artiest op te zoeken of om online radio te luisteren. Voor artiesten, organisators en professionals die zich met Nederlandse muziek bezighouden bieden we mogelijkheden om gebruik te maken van MusicPromo en onze promotie-experts.

Voor artiesten

Ben je artiest en wil je jezelf goed op de kaart zetten? Wij weten wat er komt kijken bij het uitbrengen van je eigen muziek en het verkrijgen van boekingen. Ook het promoten van je muziek door middel van Social Media, YouTube en streamingdiensten zoals Spotify en HitsNL is voor ons gesneden koek. Wil je jouw plaat gedraaid hebben en je clip bekeken? Neem contact met ons op en wij zorgen dat je de luisteraars, kijkers en social media volgers krijgt.

Promotie zonder valkuilen

Bij MusicPromo heb je de dienstverlening volledig zelf in de hand. Wat je zelf kunt doen doe je zelf en waar wij iets voor je kunnen betekenen doen wij dat. Je weet vooraf wat de kosten zijn voor de promotie van je clip, social media profiel of pagina en natuurlijk jouw muziek.

Muziek promoten en pluggen

We hebben een uitgebreide lijst van radiostations die zich actief bezighouden met het draaien en ontdekken van nieuwe Nederlandse muziek. Vooral beginnende zangers en zangeressen kunnen we goed bedienen met de promotie en plugging die wij verzorgen. Wij geven je een groot en breed podium en zorgen dat je de mogelijkheid krijgt om jezelf en je muziek op de kaart te zetten. Wil je dat ook jouw muziek ontdekt, gedraaid en meegezongen wordt? Laat de promotie dan door MusicPromo verzorgen!

Videoclips promoten

Naast TV-zenders zoals TV Oranje is het tegenwoordig van levensbelang om ook online de videoclips die bij jouw muziek horen goed te promoten. Omdat online platforms op algoritmes draaien is het belangrijk te zorgen dat jouw videoclips en muziek de signalen afgeeft die door het algoritme als belangrijk worden gezien. Door een videoclip te promoten trek je op natuurlijke wijze meerdere kijkers aan. Ook het reageren op jouw video zorgt ervoor dat algoritmes de videoclip als interessant kenmerken waardoor je automatisch weer extra kijkers krijgt en reactie op jouw muziek. Het promoten van videoclips is het meest effectief op YouTube en op Facebook. Wil je jouw videoclip en muziek voorschotelen aan zoveel mogelijk mensen? Laat MusicPromo het voor je regelen!

Een eigen pagina op MusicPromo zonder reclame.

Het MusicPromo platform kan bestaan dankzij advertentie-inkomsten. Wil je als Nederlandstalig artiest geen reclame op je pagina op musicpromo.nl? Dat kan! Vanaf slechts €60,- per jaar heb jij je eigen, reclamevrije pagina op musicpromo.nl. Ook is het mogelijk het uiterlijk van jouw pagina helemaal zelf te bepalen. We kunnen teksten, foto's en video's plaatsen, je biografie en je discografie en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk jouw muziek digitaal te verkopen via MusicPromo.

Een eigen website op het MusicPromo platform

Je kunt bij MusicPromo een eigen website laten maken die we publiceren op ons platform. Wij maken gebruik van de nieuwste digitale webtechniek die ervoor zorgt dat jouw website perfect werkt, er goed uitziet en snel in beeld komt bij je fans. Een eigen website op het MusicPromo platform is een geweldige mogelijkheid om jezelf als artiest te promoten. Bovendien wordt je eigen naam in het webadres opgenomen, zo weten je fans direct dat ze op de goede plek zijn! Zo ziet jouw webadres eruit: jouwnaam.musicpromo.nl

Een eigen website met een eigen domeinnaam

Wil je een website, maar dan met je eigen domeinnaam? Laat musicpromo volledig buiten beschouwing en creëer een website die alleen maar jouw naam draagt! Of je nu zelf je website wilt gaan maken of een professionele website wilt laten maken, MusicPromo zorgt ervoor dat jij je eigen promotie kunt doen op een website die helemaal en alleen van jou is!

Meer mogelijkheden voor de promotie van jouw muziek

CD's laten persen, beschikbaar stellen via streaming platforms en digitale muziekwinkels, een videoclip laten maken, social media kanalen creëren, beheren en websites. Alle promotie die jij wilt inzetten om je muziek te verspreiden onder miljoenen Nederlanders kan via MusicPromo gerealiseerd worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen en onze diensten af te stemmen op wat jij nodig hebt! MusicPromo is er om ook van jouw muzikale carrière een succes te maken!

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest