fbpx

Drukwerk voor artiesten

Wanneer je carrière wilt maken in de muziek is het belangrijk iets tastbaars te hebben waarmee je jezelf kunt promoten. Met een visitekaartje, promo- of fotokaart bij je kun je ervoor zorgen dat je publiek én professioneel in jou geïnteresseerden je niet zomaar vergeten.

Daarnaast zijn met name fotokaarten met boekingsinfo in trek om gesigneerd als weggevertje te gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan Social Media acties waarbij een bepaald aantal winnaars een gesigneerde fotokaart ontvangen, leuk voor de fans en goed voor je bekendheid!

Ontwerp

Het ontwerpen van drukwerk is een klus die het beste aan ervaren professionals overgelaten kan worden. Zij weten wat de aandacht weet te vangen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je opvalt tussen je collega's. Het ontwerp is dan ook een belangrijke factor voor het succes van drukwerk voor artiesten.

Single- en albumhoezen

Drukwerk voor artiesten bestaat natuurlijk voor een belangrijk deel uit single- en albumhoezen. Het omhulsels van je single of album is net zo belangrijk als de muziek die erop staat. Men keurt jouw muziek tenslotte als eerste met het oog. En met een hoes die opvalt en die goed vertegenwoordigd waar jouw muziek over gaat klopt het plaatje helemaal voor DJ, fan en promotor. Laat je drukwerk voor artiesten door Musicpromo verzorgen en wij zorgen ervoor dat het hele plaatje, van A tot Z, klopt.

Drukwerk voor artiesten door Musicpromo

Drukwerk voor artiesten hoeft niet duur te zijn, wij maken een betaalbaar professioneel ontwerp, kiezen de juiste papiersoorten en leveren pas wanneer wij zelf, als professionele partner, helemaal tevreden zijn. Wil je drukwerk wat in het oog springt, bij je past en niet onbetaalbaar is? Neem dan contact met ons op en vermeld dat je geïnteresseerd bent in drukwerk voor artiesten.

Een goede foto doet wonderen

Voor fotokaarten, single- en albumhoezen staan of vallen met een goede foto die het centrale onderwerp van het ontwerp vormen. Drukwerk voor artiesten, wat het doel er ook van is, dient er altijd voor te zorgen dat de artiest goed in beeld is. Een goede foto is hierin essentieel, je kunt een goede foto wel verpesten met een slecht ontwerp, maar je kunt een slechte foto niet verbeteren met een goed ontwerp. Zorg altijd voor een professioneel genomen foto op drukwerk voor artiesten. Als je die niet hebt kunnen wij een betaalbare fotograaf inschakelen die een reeks goede foto's voor je schiet. De foto's worden jouw eigendom, dus kun je het gebruiken op al het drukwerk, social media kanalen, communicatieplatforms en je eigen website. Bovendien is de kwaliteit hoog genoeg om bijvoorbeeld ook posters te laten drukken of deze te printen op merchandising zoals t-shirts en sjaaltjes.

Drukwerk voor artiesten nabestellen

Als je door Musicpromo een ontwerp hebt laten maken en drukken houden wij het bestand in ons archief. Mocht je toch wat sneller door je drukwerk heen zijn dan gedacht? Dan is het bij ons mogelijk om door middel van een berichtje jouw drukwerk na te bestellen, omdat er geen nieuw ontwerp gemaakt hoeft te worden, is dat zeer voordelig en snel geregeld. Drukwerk voor artiesten via Musicpromo is ook echt voor de artiesten. Onze ontwerpen helpen jou verder, zonder je portemonnee leeg te trekken.

Logo, foto of afbeelding

Op de bedrukte artikelen die wij voor je verzorgen kan alles gedrukt worden. We hebben een zeer divers aanbod aan promotiemateriaal en adviseren actief in wat wel en wat niet te doen. Een foto op een pen heeft bijvoorbeeld weinig toegevoegde waarde, maar een logo en contactinformatie is wel bijzonder nuttig. Wist je trouwens dat een pen gemiddeld drie jaar meegaat en in 7 verschillende handen komt? Een pen is, naast regulier drukwerk, dus een goed middel om je naam te verspreiden in de muziekwereld en ver daarbuiten!

Bestel ontwerpen en drukwerk voor artiesten

Neem contact met ons op en laat je drukwerk verzorgen door een vertrouwde, professionele partij die met je meedenkt. Het promoten van jou en je muziek moet altijd doorgaan. Wij hebben de middelen om dat voor elkaar te krijgen. We maken ontwerpen die aanspreken en bij jou passen en verzorgen met veel plezier drukwerk voor artiesten op een eerlijke manier. Hoe gaan we jou op de kaart zetten? Neem direct contact met ons op en we maken jouw muziekcarrière een grandioos succes!

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest