fbpx

Limburg Express

Limburg Express: Alles wat we doen voor de artiesten en luisteraars is onbaatzuchtig. Wij brengen gezelligheid in uw huiskamer en dat hoort gratis te zijn.

Livestream

Limburg-Expres is uw internetradio, goed voor vele uurtjes mooie muziek. Om deze radio tot een succes te maken, zijn wij afhankelijk van financiële middelen om de wettelijke en noodzakelijke kosten te dragen. Limburg-Expres is een vereniging en onze dj zijn onze leden. Als lid betalen de dj maandelijkse contributie.

Onze financiële verplichtingen zijn:

Buma/stemra
Sena
Streamings kosten
Websitekosten
Verzoekserver
Drukwerk
Hiernaast organiseert Limburg-Expres elk jaar 1 of meer artiestenavonden. Wij stellen dj en luisteraar in de gelegenheid om zonder kosten mee te lopen in een of meerdere Carnavalsoptochten. Bij voldoende interesse organiseren we tegen een kostprijs een fandag voor onze leden. Wij nemen interviews af voor artiesten, die dit wensen, en brengen wij live ten gehore.

Alles wat we doen voor de artiesten en luisteraars is onbaatzuchtig. Wij brengen gezelligheid in uw huiskamer en dat hoort gratis te zijn.

Toch hebben wij een aantal mensen die ons steunen om deze radio tot een succes te maken

Gouden sponsor
Huub Esser hij sponsort sinds een aantal jaren onbaatzuchtig
Bronzen sponsor
Freddie de Jong sinds vele jaren steunt hij met zijn bijdrage dit station, in het verleden deed Freddie helpen met het bouwen van de radio.
Reclame sponsoren
Pascal Andriolo verzekeringen, Hypotheken, financiële diensten,Sparen
Evenementen ondersteuners
Feest locatie de Caumerbron voor al u feesten en evenementen
Ed Baadjou staat ons met raad en daad terzijde
Royal Music Productions Voor al uw muziek producties in goede handen bij Lei de Bruijn, vele artiesten gingen u voor!

blank

Pin It on Pinterest