fbpx

Oude Piratenhits

Oude Piratenhits brengt als internet radiostation de gouden tijden van de piraten terug.

Livestream

LUISTEREN

Hier hoor je de oude piratenhits uit vervlogen tijden. Luisteren kan via de online speler bovenaan de website, of de verschillende spelers ernaast. We hebben ook een AAC+ stream voor een lager data verbruik voor onderweg. Als je via TuneIn luistert, pakt hij deze mobiele stream als eerste. Kortom, maak gebruik van één van de spelers en luister naar de beste “geheime zender hits” uit de piraten geschiedenis.

VERVLOGEN TIJDEN

De etherpiraten zijn helaas, door torenhoge boetes, steeds minder actief in de ether. Daardoor hoor je de muziek van de Sunstreams, het Radi Ensemble, the Four Tak of bijvoorbeeld Gert en Hermien steeds minder. Waar hoor je tegenwoordig nog een ouderwetse polka van Frankie Yankovic, Frank Novak of Johnny Pecon? En dan hebben we het nog niet eens over de schlagers van Peter Maffay, Nina Lizell en Peggy March gehad. Je hoort ze bij Oude Piratenhits allemaal!

OUDE TIJDEN HERLEVEN

Dit is het station met 24 uur per dag, 7 dagen in de week de beste oude piratenhits van de middengolf en fm-band uit het gouden piraten tijdperk. Wij hopen U met onze nostalgische programma’s te vermaken. Vraag gerust een verzoekplaat aan tijdens de live programmering. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze DJ’s.

blank

Pin It on Pinterest