Raymon de Ronde gelooft in een nieuw begin

Gepubliceerd op 14-02-2020

MusicPromo nieuws

Raymon de Ronde gelooft in een nieuw begin

Geloven in een nieuw begin. Dat is de boodschap die Raymon de Ronde meegeeft in z’n nieuwe single ‘Leven in een leugen’. De 25 jarige zanger uit Harlingen had z’n zinnen gezet op een lied dat voor veel mensen aanspreekbaar moest worden. Hij had op een drietal A-viertjes een verhaal geschreven waarover de tekst moest gaan. Producer en tekstschrijver  Johnny Leijen heeft het vervolgens verpakt in een herkenbaar ‘verslag’ dat op 14 februari via Rood-Hit-Blauw gereleased wordt.

Het is de eerste keer dat Raymon in dit genre een liedje op heeft genomen. Hij heeft de afgelopen jaren meerdere singles uitgebracht als Zangpiet Pedro. Dat blijft hij ook gewoon doen, maar een eigen nummer stond altijd al op z’n verlanglijstje. ‘Het komt vanuit mezelf en ik hoop dat het aanslaat. ‘Leven in een leugen’ bouwt zich langzaam op met steeds meer instrumenten. Ik weet dat het een gewaagde keus is en ben me ervan bewust dat ik tegen al die feestnummers en uptempo liedjes die uitkomen, moet opboksen. Ik denk dat het liedje, mede door de pakkende tekst, het juiste gevoel kan overbrengen. Platenbaas Ronald Visch gaf al aan dat, ondanks dat het geen feestnummer is, een plek verdient in de playlisten van de Nederlandstalige radiostations. Het nummer dat over de liefde gaat verschijnt op Valentijnsdag. Zonder erbij nagedacht te hebben is 14 februari als releasedatum gepland. Achteraf ben ik heel erg blij dat juist op deze toepasselijke dag mijn single gelanceerd wordt, glundert Raymon.

Ramon is zich ervan bewust dat het heel iets anders is dan de vrolijke liedjes van Zangpiet Pedro. Die hebben altijd succes omdat kinderen als publiek niet zo kritisch zijn. Als dit positief uitpakt ga ik meerdere liedjes uitbrengen. Mijn droom is altijd al geweest om meer te bereiken en door te groeien als zanger. Wat dat betreft liggen Johnny Leijen, Ronald Visch en ik op één lijn.

De CD single ‘Leven in een leugen’  is vanaf 14 februari 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip ter promotie van de single is te bewonderen op de bekende clipzenders en Youtube.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/raymon-de-ronde/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-AMTA_O__Q0

Spotify: https://open.spotify.com/track/6wkvxmqL3RflJDBwb6ngkk?si=c1mrUbqRROe-1GzGvO5xtA

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/leven-in-een-leugen-single/1498607229

Deezer: https://www.deezer.com/search/Raymon%20de%20Ronde

HitsNL: volgt nog

Raymon de Ronde …….alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Youri Sprenkels – Veel te vaak

Nadat Youri Sprenkels de demo had gehoord van zijn nieuwe single, was hij razend enthousiast: “Een super nummer”, zo was zijn eerste reactie op ‘Veel Te Vaak’.

La Familia – Vrede

In deze tijd van globale onzekerheid over het behoud van onze gezondheid, onze vrijheid van bewegen en de economische gevolgen die de pandemie voor ons allen heeft, biedt het zingende gezin La Familia aan alle families en alleenstaanden troost en bemoediging met een aantal mooie liedjes, die zij zelf hebben geschreven.

Henk Wijngaard – Ik wil jou

Na het geweldige succes van de eerste single ” Tranen op het stuur ” van het gelijknamige spectaculaire album van Henk Wijngaard komt Telstar / Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit schitterende album dat door de pers / radio en TV en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.

Award winning Songwriter komt met nieuwe single

In de aanloop naar een geheel nieuw album, presenteert Esther van Kommer haar nieuwe single “Little Boy”. Een aandoenlijk verhaal over het feit dat wij allemaal in onschuld worden geboren, maar dat er tijdens onze levensloop zoveel kan gebeuren. Dingen die ons vormen. Naast alle mooie dingen, maken helaas de negatieve ervaringen ons ook tot […]

JORDI FALCON LANCEERT DEBUUTALBUM ‘VERLANGEN’

Jordi Falcon debuteerde in 2012 al op jonge leeftijd en presenteert nu zijn debuutalbum ‘Verlangen’. Hiermee laat hij zien hoe hij zich ontwikkeld heeft tot een volwassen artiest en levert hij een top album af waarmee hij zijn veelzijdigheid toont.

JAMAN PRESENTEERT PRACHTIGE NIEUWE SINGLE ‘NIEMAND IS ZO MOOI ALS JIJ’

‘Niemand Is zo Mooi Als Jij’ is de titel van de gloednieuwe single van Jaman. Deze door Hans Louws geschreven single is een typisch Jaman nummer in de sfeer van hits als ‘Gewoon Weer Opnieuw’, ‘Spoken Bestaan Niet’ en ‘Zoals Het Toen Was’.

Pietje Tomassen – Mag ik je nummer

Pietje Tomassen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel;  ‘Mag ik je nummer’.

Nieuwe single van Gino Graus

De nieuwe single van Gino staat garant voor gezelligheid, dat kan ook niet anders met een nummer waarvan de titel “Feest” is.

Helemaal Hollands – De Allermooiste Rotstad

Kort voor de Corona uitbraak hebben Carlo&Leo ‘De Allermooiste Rotstad’ opgenomen in de studio. Hun stad Rotterdam, stad van de toekomst, viel op 16-03-2020 compleet stil.

Zangeres en actrice Liesbeth List overleden

Zangeres en actrice Liesbeth List (78) is afgelopen woensdag overleden in haar woonplaats Soest. Ze is bekend van nummers als o.a. ‘Heb het leven lief’ en zong veel vertaalde Jacques Brel-liederen.

Davina Michelle en Snelle hebben nummer 1-hit

De uitbraak van het coronavirus heeft een flinke impact op de Single Top 100 van deze week. Blikvangers zijn Davina Michelle en Snelle die met hun duet 17 Miljoen Mensen, een cover van de nederpopklassieker 15 Miljoen Mensen van Fluitsma & Van Tijn, op nummer 1 binnenkomen.

De Ballermannen 3.0 – Het noorderlicht

Wie zou er niet eens willen kijken, bij één van de romantische plekken op deze aardbodem? Je hebt er vast wel eens over gedroomd, de Ballermannen 3.0 in ieder geval wel! In deze bizarre tijden omtrent het Corona virus zorgen deze dromen wellicht voor iet wat verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This