Sidney Bischoff bezoekt RADIONL op woensdag 26 juni

Gepubliceerd op 21-06-2019

MusicPromo nieuws

Op woensdag 26 juni is Sidney Bischoff tussen 14.00 uur en 15.00 uur te gast bij RADIONL. In het programma ‘Op Volle Kracht’ zal Hessel Wijkstra in gesprek gaan met deze zingende oliebollenbakker uit Apeldoorn die onlangs z’n nieuwe single ‘Samen met vrienden op stap’ lanceerde op z’n eigen label Sidney Bischoff Entertainment.

Omdat Sidney veel waarde hecht aan z’n vrienden leek het hem leuk om daar een single over te laten maken. Het nummer is geschreven door Bram Koning die uit de mond van Sidney de ingrediënten kreeg aangereikt die in het lied verwerkt moesten worden.

Sidney probeert minimaal één keer per maand met z’n vrienden een evenement te organiseren. Een groot deel van het jaar lukt dat en bezoeken ze diverse uitgaansgelegenheden waaronder een bowlingcentrum. In de zomermaanden staat een gezellige barbecue middag of avond gepland. In de clip, opgenomen door z’n maatje William ten Kate, is dan ook te zien op welke wijze invulling wordt gegeven aan deze speciale momenten.

In goed overleg met Bert Schenau van Storm Records is na 3 jaar besloten een nieuwe koers te varen m.b.t het platenlabel waarnaast een verdere samenwerking tussen de vrienden Bert en Sidney gewoon blijft bestaan. ‘Voordat ik met Bert Schenau in zee ging heb ik contact gehad met Hans Aalbers. Destijds besloot ik met Bert verder te gaan. Hij werkte met andere producers waar ik echter ook zeer tevreden mee was. Omdat ik toch een keer in de keuken van Hans Aalbers iets wilde proeven heb ik een afspraak met hem gemaakt en hebben we een mooie deal gesloten. We hebben een mooi levenslied opgenomen met natuurlijk de herkenbare Sidney Bischoff sound. Ik voel me als een vis in het water bij Hans. We hebben het ook al over de opvolger gehad die aan het einde van het jaar gaat verschijnen.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

nieuws illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This