Stef Ekkel start met eigen TV programma “De WensExpress”.

Gepubliceerd op 13-02-2020

MusicPromo nieuws

Stef Ekkel start met eigen TV programma “De WensExpress”.Binnenkort zullen de opnames gaan starten van een nieuw Tv-programma genaamd De WensExpress. In dit programma zal Stef Ekkel kleine en grote wensen in vervulling laten gaan van mensen die zelf (om welke reden dan ook) niet de mogelijkheid hebben om hun eigen wens te realiseren.
Echter is het juist niet de bedoeling dat deze mensen zichzelf opgeven voor dit programma, maar dat ze worden opgegeven door iemand anders die vind dat hij/zij/hun wel een steuntje in de rug zou(den) kunnen gebruiken en we willen natuurlijk vooral weten waarom zij diegene(n) een hart onder de riem willen steken.

Stef Ekkel: “We zijn juist op zoek naar de bijzondere verhalen die achter iemands wens zitten.
Wat hebben ze meegemaakt en waarom verdienen ze het om eens goed in het zonnetje gezet te worden”. Vanaf maart zullen de opnames gaan starten en zal Stef met zijn WensExpress door het land gaan toeren om de meest uiteenlopende wensen in vervulling te laten gaan! De uitzendingen zullen pas vanaf dit najaar te zien zijn op het eigen YouTube-kanaal van  De WensExpress, maar uiteraard kun je je nu al abonneren op dit kanaal of op onze Facebookpagina.

• Facebook >> http://www.facebook.com/dewensexpress
Dus ken jij iemand die een hele mooie wens heeft en dit ontzettend verdiend, geef diegene dan nu op via wensexpress@stefekkel.nl en laat ons vooral ook weten waarom wij deze wens in vervulling zouden moeten laten gaan. Wie weet komen wij dan heel snel op bezoek met De Wensexpress.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Babynieuws John West

Zanger John West wordt opnieuw vader. John en zijn vriendin Marina verwachten een tweede zoontje. John liet (middels een prachtige foto van hun eerste zoontje Angelito op zijn facebook pagina) weten dat Angelito een broertje krijgt.

Verrassende nieuwe single Simone Eversdijk

Na nationale en internationale lof over SImone Eversdijk haar akoestische cover van ”Reünie’, gooit zij het nu over de Engelstalige boeg. Met ‘You’re gonna be ok’ heeft zij wederom een pareltje vol emotie weggezet.

Henri van Velzen haalt oude herinneringen op…….

Henri van Velzen heeft goede herinneringen aan vroeger. Met name de bezoekjes aan diverse horecagelegenheden staan nog steeds op z’n netvlies gebrand. Zes jaar geleden zong hij over vier vrienden die hij aantrof aan de bar. Met z’n nieuwe single “Oud Café” blikt Henri terug naar de tijd dat er nog gerookt werd in het […]

FERREZ KOMT MET POPNUMMER “GOOD LOVE”

Het nummer “Good Love” is een productie wat naar alle waarschijnlijkheid veel gedraaid zal gaan worden bij de popzenders. Een lekker uptempo nummer met een goede beat en een geweldig stemgeluid. Het is een Nederlandse productie geschreven door Buma Award winnaar Airto Edmundo Nicolaas en de componist en tevens zanger is Ferry Timmermans.

GERS PARDOEL – IK SLAAP NIET MEER

Zowel Nederland als Belgie zijn met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn ‘Bagagedrager’ gesprongen. Sinds 2009 scoort hij hit na hit en worden zijn nummers meegezongen door jong & oud.

Irvine “Hey jij daar”

De in Waddinxveen wonende Irvine is een echte feestartiest, of het nu gaat om een verjaardag, Ahoy, een feest in Dubai voor de Max Verstappen fans, niets is voor hem te gek! Hij stond al 3 maal in Ahoy tijdens Go Apres Ski en verzorgde meerdere gastoptredens in de HMH , “Het Mega Woonwagen Feest” […]

Joop Obama maakt lied voor Annemiek (nieuwe aflevering Boer zoekt Vrouw)

Toen zanger Joop Obama van de band Joop Obama & The Presidents in september 2019 de uitzending van Boer zoekt Vrouw zag met daarin boerin Annemiek was hij meteen verkocht.

Damaru Ft Tommie Christiaan & Donavey – Echte Mannen Huilen Niet

Damaru benaderde Tommie Christiaan om mee te werken aan een Nederlands – Surinaams talige song. Tommie vond het een super leuke uitdaging en een mooi initiatief om onze culturen een beetje bij elkaar te brengen!

Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label.

Johan Moreno kwam Ronald Visch (RHB) al diverse malen tegen op de werkvloer. Bij diverse optredens, TV-en Radio opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken ze gezamenlijk over muziek gerelateerde zaken.

Oranje Shownieuws was te gast met Crazy Accordeons bij Emile Hartkamp.

Oranje Shownieuws was te gast met Crazy Accordeons bij Emile Hartkamp.

Oranje Shownieuws was te gast bij Ludo Benninger

Oranje Shownieuws was te gast bij Ludo Benninger

Extra show ‘LIVE IN CONCERT 3’ Marco de Hollander

De avond editie van ‘Live In Concert 3’ van Marco de Hollander is vrijwel uitverkocht. Vanwege dit grote succes geeft Marco een extra matineconcert op 18 april om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This