The Late Night Studio verbouwd

Gepubliceerd op 25-10-2019

MusicPromo nieuws

Opening van een nieuwe Studio van Sterradio

Zondag 20 oktober is er weer een nieuwe studio geopend, dit keer van de Sterradio Late Night Show in Ootmarsum. De bestaande studio is geheel op de schop gegaan, er is een paar vierkante meter bij aan gebouwd. Zo is er voldoende ruimte voor de gasten die met regelmaat voorbij komen. Sterradio is een internet radio station die een heel breed scala aan programma’s maakt. We hebben het hier over de Late Night Show. Hier wordt niet alleen muziek uitgezonden maar je krijgt op de site ook de video clips te zien. Een muziek mix die door de week bestaat uit clubmuziek. En op de zaterdag avond van alles door elkaar met natuurlijk de video clips als rode draad.

The Late Night Studio verbouwd
Ook heeft sterradio andere thema programma’s, neem de Sterradio Top30. Hier krijgen artiesten kans om hun nieuwe nummer te promoten en krijgen een plek in de Top 30. De artiesten die Sterradio promoot zijn de artiesten die anders nergens terecht kunnen. Dan hebben we het over RadioNL en 100%nl, en dan al helemaal niet te spreken over de publieke omroepen. Doordat Sterradio deze artiesten een podium bieden, krijgen ze naamsbekendheid.  Dit is dan ook de kracht van Sterradio, puur omdat de artiest, Sterradio een warm hart toe draagt. Zo hebben we programma’s als de Muziek Chaos, hier kan van alles gedraaid worden. Een nederpop programma met muziek uit vroegere tijd afkomstig uit Nederland. Ook Programma’s die juist de lokale artiest benadrukken in een muziekmix programma. Veel uiteenlopende programma’s voor elk wat wils.

The Late Night Studio verbouwd
Een leuke anekdote is van de zingende visboer. Om zijn nummer bekendheid te geven stond hij op de markt in Zwolle met zijn viskraam. Op zijn reclame bord stond te lezen: “Mijn nieuw singel is te beluisteren op Sterradio.nl” bij aankomst stond hij zijn nummer vanuit de viskraam luidkeels mee te zingen. Of een restaurant eigenaar met meerdere horeca zaken in Hellendoorn die zanger is, en zelf adverteert bij Sterradio. Of een zingende vrachtwagen chauffeur uit Almelo, het kan allemaal. Het is een geweldige hobby waar je veel energie in stopt maar ook voor terug krijgt.

The Late Night Studio verbouwd
Zo hebben we verschillende live programma’s. De lokale artiesten worden daarin ook met regelmaat gedraad. We hebben zelfs een zanger die een programma maakt bij Sterradio. We kunnen wel zeggen dat wij een station zijn waarvan er niet 13 in een dozijn passen. Door de versterking van artiest en programmamaker, en andersom, zijn we zeer trots op ons station.
Momenteel hebben we 9 programma makers, en er komen er nog weer twee nieuwe programma makers bij.

Heb je ook interesse om een programma te maken bij Sterradio?
Of wil je een kijkje nemen in één van de studio’s neem dan contact met ons op. Maar ook voor alle andere info,  mail naar info@sterradio.nl We zijn niet alleen te vinden op het internet, www.Sterradio.nl Maar ook onze App is te downloaden voor Android en Apple.

Eric Nijhuis
Sterradio.nl

Foto’s Caspar Kouijzer

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Oranje Shownieuws was te gast bij "Wim Florack".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Wim Florack".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Duo Kwats".

Oranje Shownieuws was te gast bij "Duo Kwats".

Edwin Bos blijft zijn weg volgen

Het is inmiddels bij velen al duidelijk dat Edwin Bos goed aan de weg aan het timmeren is met zijn truckersplaten. Ook in het begin van dit nieuwe jaar komt de Drentse zanger wederom met een onvervalste truckersplaat uit. “De vrouw langs de baan” is de titel van deze single.

Wesley Pol wil het samen gaan doen

Begin 2019 bracht Wesley Pol zijn versie uit van “Meisje in je spijkerbroek”, waarmee hij in één klap heeft duidelijk gemaakt waar zijn voorliefde voor muziek ligt. In juli 2019 verscheen de single “Jij bent te gek”. Hiermee had Wesley zijn eigen sound helemaal te pakken.

Cassandra komt na 14 jaar terug

Cassandra geboren in Emmen opgegroeid in Zwartemeer en nu woonachtig in Klazienaveen en al jaren besmet met het virus zingen. Vanaf jeugd zingt ze al uit volle borst en vele jaren was ze frontvrouw van de populaire band “Die andere 3″uit Zuid Oost Drenthe.

Dutch Grand Prix met o.a. Guus Meeuwis, Lil’ Kleine en Nick & Simon

De organisatie van de Dutch Grand Prix heeft de eerste artiesten aangekondigd die in mei in Zandvoort zullen optreden. Guus Meeuwis, Lil’ Kleine en Nick & Simon, maar er volgt nog meer: “We kunnen nog niet alles weggeven maar er zijn nog meer artiesten vastgelegd.”

Nederland maakt kennis met Ann-Kristin Dørdal

Ann-Kristin Dørdal is in Noorwegen niet meer weg te denken. Ze was jarenlang zangeres in vele populaire band. Het heeft haar zoveel ervaring gegeven dat ze de stap naar solo zangeres wel durfde te zetten. Dat heeft ze gedaan in 2015 en sinds die tijd zijn er meerdere singles en een album van haar verschenen.

Ray Smith – Liefde

Ray Smith nam begin 2019 een gokje om het roer muzikaal om te gooien. Na het uitbrengen van vier vrolijke singles kwam hij met het rustige nummer ‘Als je gaat’. Volgens Ray heeft dat goed uitgepakt. De tekst had hijzelf geschreven en dat geldt ook voor de opvolger ‘Liefde’.

Sander Sestig draagt nieuwe single ‘Laat de boel maar lekker waaien’’ op aan zijn overleden vader

Het is alweer een jaar of 16 geleden toen de vader van Sander Sestig als verrassing voor zijn zoon (die van kinds af aan al bezig was met muziek) een liedje liet schrijven door de welbekende Tilburgse zanger/ tekstschrijver Henk van Broekhoven (alias John Spencer).

Wesley Klein is aan de beurt!!!

Met zijn nieuwe single “Nou Ben Ik Aan De Beurt” kondigt Wesley Klein een nieuwe koers in zijn carrière aan.

Henny Thijssen – Ben Onderweg-

Henny Thijssen is nog altijd heel erg druk met muziek en de laatste tijd heeft hij ontzettend veel geschreven voor zichzelf, maar ook voor anderen. De single ‘Ben Onderweg’ is een voorproefje van zijn nieuwe album.

Nieuwe single Laura Lynn

De nieuwe single van Laura Lynn heet ‘Leef je droom’ en is een nummer van haar in maart te verschijnen album ‘Country 2’. Voor de opname van de clip van ‘Leef je droom’ trok Laura Lynn naar Kooigem en daar vertelde zij enthousiast over haar toekomstplannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This