TIM TESLEY KOMT MET EERSTE NEDERLANDSTALIGE SINGLE

Gepubliceerd op 24-12-2019

MusicPromo nieuws

TIM TESLEY KOMT MET EERSTE NEDERLANDSTALIGE SINGLETim Tesley komt met zijn 1e Nederlandstalige single; “ Zonder Jou” De op 15 maart 1985 in Mechelen geboren Tim Tesley maar tegenwoordig wonende in Goes leerde al op zeer jonge leeftijd de muziek van Elvis Presley en Roy Orbison kennen. Doordat zijn ouders grote fans waren van deze artiesten werd er dagelijks naar deze muziek geluisterd .

Naast fan van Elvis Presley ben ik ook al mijn hele leven een Roy Orbison fan , en wilde ooit een nummer maken wat in die lijn lag , aldus Tim Tesley. Ik heb jaren geleden het “Zonder jou” opgenomen. Maar ik vond nu dat het tijd was om een eigen versie te maken . Meer in mijn stijl . Ik vind het gewoon een prachtige song , mooie tekst en de tekst kan op 2 manieren geïnterpreteerd worden, afscheid van een geliefde of van een dierbare bij overlijden . “Zonder jou” is mijn eerste echte Nederlandstalige single. Normaal zing ik vooral in het Engels, maar dit uitstapje vind ik geweldig!

Op 16 jarige leeftijd bekijkt hij een biografie van Elvis Presley en was gelijk onder de indruk van zijn zang en dans. Vanaf die dag was zijn wens zelf een ode brengen aan deze legende . Hij maakte een show genaamd Memories Of The King en begint hem te imiteren . Na een tijdje ging Tim een liedje coveren van Elvis Presley. Hij nam een cd op met het liedje “In The Ghetto”. Familie en vrienden waren onder de indruk van de gelijkenissen in de stem. Daarna deed hij mee aan tal van zangwedstrijden in Belgie en de meeste won hij door zijn treffende gelijkenis met Elvis Presley.

Hij brengt odes aan Roy Orbison, Elvis Presley en Tom Jones, maar zingt bijna alle muziekgenres dat je kan bedenken ! Daarom kun Tim Tesley het beste omschrijven als een levende jukebox die letterlijk alles aankan en aandurft. En dat bleef niet onopgemerkt door de mensen van NL-Records, deze geloven in hem en steunen hem daar waar nodig is en daar is Tim Tesley enorm blij mee.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Ron van Hoof slaat met ‘Samen in de strijd’ de spijker op de kop!

Op zondag 22 maart jl. bracht Ron van Hoof samen met z’n geluidsman Jaap een bezoek aan een viertal verzorgingstehuizen in de buurt van Putte. Nadat hij s’avonds thuiskwam maakte de indruk die dat met zich meebracht toch wel het één en ander los. Volgens Ron is het gewoon een drama als je al die […]

Dries Roelvink ‘Samen staan we sterk’

Op aanraden van zijn radio collega Sven Kockelman heeft Bram Koning een mooie tekst geschreven over deze bizzare tijd waarin wij nu leven, voor Dries Roelvink. De titel is : Samen Staan We Sterk ! Een ode aan de mensen die ons land nu draaiende houden.

Nieuwe top-single voor Belgische Louisia!

De single “Dat komt door jou” is speciaal geschreven voor Louisia en is een heerlijk uptempo feest schlager nummer.

Ron van Hoof slaat met ‘Samen in de strijd’ de spijker op de kop!

Op zondag 22 maart jl. bracht Ron van Hoof samen met z’n geluidsman Jaap een bezoek aan een viertal verzorgingstehuizen in de buurt van Putte.

Clip Dromen die leven – Martin Dams

Dromen die leven gaat over hoop tijdens donkere momenten. In ieder mens schijnt een lichtje dat niemand kan afpakken.

Eric Jaspers komt onverwachts met nieuwe single ‘Goed dat jij er bent’

Een slapeloze nacht bracht Eric Jaspers op het idee om een lied te schrijven met als doel een grote groep mensen een hart onder de riem te steken.

‘Marco de Hollander belt zijn fans’

Angst, stress en somberheid: gevoelens die in tijden van corona en ingrijpende veranderingen kunnen opspelen. Dit ontgaat ook volkszanger Marco de Hollander niet. De wereld zoals wij hem kennen, is in slechts een paar weken tijd radicaal veranderd.

JARIGE JOHN DE BEVER TRAKTEERT

Met het aanbieden van gratis nieuwe muziek hoopt John de Bever het leven in deze roerige tijden misschien even iets minder zwaar te maken. ‘Wij bevinden ons in onzekere, bijna onwerkelijke tijden,’ aldus de Brabantse volkszanger.

Marvin Lodders Het Allermooiste Is Aan Jou

Eind maart is single “Het allermooiste is aan jou” van Marvin Lodders uitgekomen ter ere voor zijn vrouw Mariëlle die op deze dag 40 jaar is geworden.

Speciaal coronalied waar 100 artiesten, BN’ers en influencers aan meewerkten.

Het Nummer Zon – #zingcoronadewerelduit . Gisteravond is het zogenoemde ‘coronalied’ bij Eva Jinek gepresenteerd.

Met “Lied van Hoop” brengen Han en Brechtje Kooreneef een muzikaal lichtpunt in deze stille wereld

Laat je vanaf de eerste noten meevoeren, in stilte luisterend naar de virtuoze vertolking van de door Han Kooreneef gezongen woorden. Laat je ontroeren door de prachtige stem van dochter Brechtje en de harmonieuze klanken waarmee zij samen liefdevol, een hoopvolle boodschap delen met heel Nederland.

Eric Jaspers komt onverwachts met nieuwe single ‘Goed dat jij er bent’

    Een slapeloze nacht bracht Eric Jaspers op het idee om een lied te schrijven met als doel een grote groep mensen een hart onder de riem te steken. Het was helemaal niet de bedoeling om nu een single uit te brengen, maar omdat er de laatste weken nogal wat te doen is, vroeg […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This