TIM TESLEY KOMT MET EERSTE NEDERLANDSTALIGE SINGLE

Gepubliceerd op 24-12-2019

MusicPromo nieuws

TIM TESLEY KOMT MET EERSTE NEDERLANDSTALIGE SINGLETim Tesley komt met zijn 1e Nederlandstalige single; “ Zonder Jou” De op 15 maart 1985 in Mechelen geboren Tim Tesley maar tegenwoordig wonende in Goes leerde al op zeer jonge leeftijd de muziek van Elvis Presley en Roy Orbison kennen. Doordat zijn ouders grote fans waren van deze artiesten werd er dagelijks naar deze muziek geluisterd .

Naast fan van Elvis Presley ben ik ook al mijn hele leven een Roy Orbison fan , en wilde ooit een nummer maken wat in die lijn lag , aldus Tim Tesley. Ik heb jaren geleden het “Zonder jou” opgenomen. Maar ik vond nu dat het tijd was om een eigen versie te maken . Meer in mijn stijl . Ik vind het gewoon een prachtige song , mooie tekst en de tekst kan op 2 manieren geïnterpreteerd worden, afscheid van een geliefde of van een dierbare bij overlijden . “Zonder jou” is mijn eerste echte Nederlandstalige single. Normaal zing ik vooral in het Engels, maar dit uitstapje vind ik geweldig!

Op 16 jarige leeftijd bekijkt hij een biografie van Elvis Presley en was gelijk onder de indruk van zijn zang en dans. Vanaf die dag was zijn wens zelf een ode brengen aan deze legende . Hij maakte een show genaamd Memories Of The King en begint hem te imiteren . Na een tijdje ging Tim een liedje coveren van Elvis Presley. Hij nam een cd op met het liedje “In The Ghetto”. Familie en vrienden waren onder de indruk van de gelijkenissen in de stem. Daarna deed hij mee aan tal van zangwedstrijden in Belgie en de meeste won hij door zijn treffende gelijkenis met Elvis Presley.

Hij brengt odes aan Roy Orbison, Elvis Presley en Tom Jones, maar zingt bijna alle muziekgenres dat je kan bedenken ! Daarom kun Tim Tesley het beste omschrijven als een levende jukebox die letterlijk alles aankan en aandurft. En dat bleef niet onopgemerkt door de mensen van NL-Records, deze geloven in hem en steunen hem daar waar nodig is en daar is Tim Tesley enorm blij mee.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Yosee – Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees is omgebouwd tot een meezinger van jewelste.

Eerste namen ZWARTE CROSS 2020 met o.a Krezip, Typhoon, Snelle en Kriss Kross.

De Zwarte Cross heeft al wat hints gegeven over de eerste namen van de Zwarte Cross 2020, die is op 16, 17, 18, 19 juli . De eerste hint kwam op 7 november, toen ze deze tweet plaatsten: “Vandaag een fijne knapband geboekt voor ons Hoofdpodium. Jullie mogen raden, de bandnaam begint met een ‘D’. […]

Nieuwe single de Dikdakkers – Ik Ben Een Brandweerman Tá Tú

Dit vrolijke nummer hebben de Dikdakkers gemaakt voor al die stoere brandweemannen en brandweervrouwen die hun leven op het spel zetten voor andere mensen. Bekijk de clip >

Johnny Gold – Als Je In Brabant Bent ( Carnaval 2020 )

Het Carnavalsseizoen is weer begonnen, en daar moet je als tweevoudig winnaar van de prestigieuze Brabantse“Kies Je Kraker” trofee natuurlijk bij zijn, dit keer met een geheel eigen liedje waarin het Enfant Terrible van de Nederlandstalige Showbizz zijn Brabant als de feestprovincie bij uitstek bezingt ..

Frans Bauer heeft Engelse versie gemaakt van ‘Heb je even voor mij’.

Na maanden van geheimzinnigheid mag Frans Bauer het dan nu eindelijk bekend maken….   “Heb je even voor mij” is opgenomen in het Engels, aldus de zanger op zijn Facebook pagina.

FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADION

SNEEK, donderdag 16 januari – De muziek van zanger Frank van Etten is in 2019 het meest aangevraagd door de luisteraars van RADIONL. Vooral het immens populaire ‘Huisje op wielen’ doet het opvallend goed. Maandelijks wordt duizenden keren verzocht om de track uit 2017 te draaien.

Nieuw nummer De Romantica’s.

Het nieuw nummer van De Romantica’s, heet ‘Wonder in een wiegje’. Cees en Andrea de Ruiter hebben er wederom een eigen productie van gemaakt. Bekijk de clip >

Pascal Schipper likt nu aan ski’s…..

Pascal Schipper en DJ BEE gaan voor de Après-ski Hit van 2020! Na zijn single ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ uit 2016, dat een enorme hit was, gaan ze nu samen voor ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’. ( tekst René Karst). Bekijk de clip >

3JS – De Aard van het beest

De 3JS – Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller, touren vanaf februari door Nederland met hun nieuwe tour: “Aard van het Beest”

KonFetTi benoemt in ‘Jij & Ik’ de positieve kant van het leven

Het is Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem gelukt om de positieve kant van het leven te belichten in hun nieuwe single ‘Jij & Ik’. Sinds 2012 brengen ze als KonFetTi liedjes vol passie, kleur en vrolijkheid op de markt. Zeker nu de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug zijn merkt het duo dat iedereen […]

Janske staat met ‘Ik ben weer terug’ op eigen benen

Janske Mentzij vormde samen met Jack van Raamsdonk jarenlang het zangduo ‘De Hollandio’s. Dit was het gevolg van hun liefdesrelatie. Na negen jaar kwam daar in 2019 een einde aan.

John Enter presenteert de “Bierwals”

John Enter de man met het blauwe petje. Wie kent hem niet. We zingen allemaal de hits mee van hem. Vanaf “Ik heb drie haren op mijn borst” naar “Twee witten Duiven” en recentelijk “Het Sopje” . Internationaal ook succesvol met de Engelse en Duitse versie van “”’t Woanskip” ( in Duitsland bekend onder Party […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This