Toppers 2020

Gepubliceerd op 03-01-2020

MusicPromo nieuws

Ook in 2020 zullen de Toppers weer een spectaculaire reeks concerten verzorgen. Voor dit jaar is gekozen om rond de kerstdagen het feest te laten losbarsten. Toppers 2020: Kerst in topperstijl!

Live in Rotterdam Ahoy

Toppers in concert zal gehouden worden in de Rotterdamse Ahoy. Het voormalig sportpaleis zal het toneel vormen voor een gegarandeerd goed feest.

Programma

TOPPERS IN CONCERT 2020 - DINSDAG 22 DECEMBER 20.30 UUR

TOPPERS IN CONCERT 2020 - WOENSDAG 23 DECEMBER 20.30 UUR

TOPPERS IN CONCERT 2020 - DONDERDAG 24 DECEMBER 20.30 UUR (KERSTAVOND)

TOPPERS IN CONCERT 2020 - ZATERDAG 26 DECEMBER 20.30 UUR (2E KERSTDAG)

Tickets bestellen

Kaarten voor de concerten van De Toppers 2020 zijn verkrijgbaar via Ticketpoint. Dit is direct ook het enige officiële voorverkoop kanaal.

Ticketprijzen

 Arena staanplaats€ 79,00
1e rangTribuneplaats€ 82,00
2e rangTribuneplaats€ 67,00
3e rangTribuneplaats€ 57,00
4e rangTribuneplaats€ 51,00

Als je in een rolstoel zit kan je een rolstoelkaartje kopen. Er zijn per show een beperkt aantal rolstoel- en begeleidersplaatsen beschikbaar. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderkaartje nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten bij de Toppers 2020.

Toppers 2020, Thema

Tijdens dit winterse Toppers-feest ga je natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits van toen en nu. De dresscode van 2020 wordt door de organisatie omschreven als "Christmas Red & Snowy white." Rood van kerst en sneeuwwit dus!

Even terugkijken? De Toppers 2020 is de 16e editie van het feest, voorgaande jaren zagen er zo uit:

2019: HAPPY BIRTHDAY PARTY

Het 15 jarig jubileum werd groots gevierd. Met de tweede ring in het rood, de eerste ring in het wit en de vloer blauw gekleed is dit een waar Hollands feestje. Met gastartiesten zoals The Weather Girls, Snollebollekes, Jimi Bellmartin, T-Spoon, O’G3NE, Re-Play, George Baker, Dennie Christian en Gerard Cox maakte de editie van 2019 om nooit te vergeten.

2018: Pretty in Pink - The Circus Edition

Het kledingadvies van deze editie is Pink with a touch of gold. Dit jaar worden de heren bijgestaan door o.a. gastartiesten Right Said Fred, Snap!, Danny de Munk, Imca Marina, Marga Bult, Ben Cramer, Ronnie Tober, Koos Alberts, Ria Valk, Bonnie St. Claire en Esmee Smit (5e Topper). Begin april werd bekend dat er een extra show zou komen op 27 mei, gesponsord door de Jumbo. Wat een feest!

2017: Wild West, Thuis Best

Het kledingadvies van deze editie is country rood met glitters. In de 13e ArenA-editie van Toppers in Concert werd de formatie weer uitgebreid met een vierde lid. Op 20 februari werd bekend gemaakt dat Jan Smit de nieuwe Topper zou worden. Bij Toppers in Concert 2017 - Wild West, Thuis Best Edition wordt Smit geleidelijk geïntroduceerd en zal vanaf 2018 volwaardig lid zijn van de zangformatie.

2016: Christmas Party of the Year

Het kledingadvies van deze editie was christmas red & snowy white. In de eerste kerst-editie van Toppers in Concert treden Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger voor het eerst als De Toppers op in Ahoy. Ze worden bijgestaan door gastartiesten Lee Towers, O'G3NE, André Hazes jr., Maan, Side2Side, Danny Froger, Maxim & Didier Froger. In totaal kwamen 85.000 bezoekers naar de zes concerten.

2016: Royal Night of Disco

De avond werd voor een groot deel ingevuld met klassiekers uit de jaren 70 en 80. Onder meer de gastartiesten Robin S en Rick Astley traden op. De opzet van Toppers 2016 is anders dan in de vorige edities. Zo zijn Glennis Grace en Big, Black & Beautiful de speciale gasten; zij verzorgden tijdens de avond meerdere optredens. In de pauze werd geen gebruikt meer gemaakt van de HalftimeShow met Gents; zij zijn vervangen door Robin S., Big, Black and Beautiful en Glennis Grace, die een ode gaf aan Whitney Houston. Daarnaast werden de hits Parijs van Kenny B en Ik neem je mee van Gers Pardoel gespeeld.

2015: Crazy Summer

Het kledingadvies van deze editie was White with a colorfull touch of summer. Zoals in de edities van 2013 en 2014 stond er dit jaar ook weer de Toppers FanZone op de ArenAPark aan de Zuidzijde van het stadion. Gasten zijn onder andere Clouseau, Village People en Danny de Munk.

2014: Made in Holland - 10 Jaar Toppers

Het kledingadvies bij het thema van dit jaar was rood voor de tweede ring, wit voor de eerste ring en blauw voor de mensen op het veld. Zo wordt de Nederlandse vlag gecreëerd. n de tiende ArenA-editie van Toppers in Concert treden Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger opnieuw op in de ArenA. Ze worden bijgestaan door gastartiesten Gordon, André van Duin, Frans Bauer, 2 Unlimited, Henny Huisman, Lee Towers, Eva Simons ,de formatie Gents, bestaande uit Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein, en de winnaars van de Hollandsnieuwe Topper Tamara Tol en Ernest van Hartingsveldt.

2013: 1001 Night

In de negende ArenA-editie van Toppers in Concert treden Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger opnieuw op in de ArenA. Ze worden bijgestaan door gastartiesten Grant & Forsyth, Najib Amhali, Jan Smit, 3JS, Tavares, Vengaboys, Ernst Daniël Smid, Danny Froger, Danny Nicolay, René Schuurmans, Robert Leroy, Wesley Klein en Factor 12. In totaal kwamen 204.698 bezoekers naar de drie concerten.

2012: The Love Boat

Het thema van Toppers 2012 was The Love Boat. Met als dresscode: Marineblauw met wit. Voor het eerst was er dit jaar een aparte webshop geopend voor alle kleding van Toppers 2012. Gastoptredens werden dit jaar verzorgd door Paul de Leeuw, Glennis Grace, Paul Turner, Chico & The Gypsies , Lange Frans, Factor 12, Edwin van der Toolen, Henk Dissel, John West, Sasja Brouwers en Pascal Redeker.

2011: The Royal Party For Kings And Queens

Onder andere Glennis Grace, Jan Smit en Los Angeles: The Voices zongen al een lied in de Amsterdam ArenA. Maar ook The Voice Of Holland-finalist Leonie Meijer en meidenpopgroep K3 zetten hun stappen op de bühne van de ArenA. Ook werd er gezocht naar een 5de Topper (gastartiest). De winnaar mocht op de drie avonden van Toppers in concert 2011 een medley met De Toppers meezingen.

2010: Welcome To Heaven

De gasten van dit jaar waren: Frans Bauer, Wesley Klein (Popstars 2009/2010 winnaar), Thomas Berge, Martin Morero, Ruth Jacott(eregast) en Karin Bloemen.

2009: Toppers in Concert 2009

Jeroen van der Boom verving Gerard Joling. Ook deden ze dit jaar mee met het Eurovisiesongfestival 2009 in Moskou. Er waren gastoptredens van deelnemers aan X-Factor Lisa, Danny, Maxim & Didier Froger, Robert ten Brink, Rob de Nijs en Johnny Logan.

2008: Toppers in Concert 2008

Het was de vierde ArenA-editie. Er waren gastoptredens van Bonnie St. Claire, Anita Meyer, deelnemers uit Idols en The Trammps. Deze editie is de laatste in de samenstelling van Gerard, Rene en Gordon.

2007: Toppers in Concert 2007

De Toppers gaven 6 concerten in 2007, deze vonden plaats op 1, 2, 3, 6, 7 en 8 juni 2007. Er waren gastoptredens van Engelbert Humperdinck, Berget Lewis & Edwin Evers en Lee Towers.

2006: Toppers in Concert 2006

In 2006 waren De Toppers weer in de ArenA voor de tweede ArenA-editie van Toppers. Gastoptredens werden verzorgt door Luv', Boney M, Jim, Floortje & Ellen. Dit jaar werd Willy Alberti geëerd. De Toppers richtte de ode toe aan dochter Willeke Alberti en vrouw Ria Alberti. Het karakter van de vorige editie is behouden en ook het midden podium keert terug. De show duurt langer als vorige editie en met ongeveer 2,5 uur aan spektakel zijn de Toppers een begrip geworden.

2005: Toppers in Concert 2005

Toppers in concert is de titel van het concert op 13 en 14 mei 2005 dat gegeven werd in de ArenA door de Toppers, René Froger, Gerard Joling en Gordon Heuckeroth. Het album heeft de status eenmaal platina en tweemaal goud.

Toppers 2020

Dit zijn de Toppers 2020

Met wie ga jij naar Toppers 2020?

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Alex".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Alex".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Django Wagner".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Django Wagner".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Richelle van Ling".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Richelle van Ling".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Bobby Prins".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Bobby Prins".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Pietje Tomassen".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Pietje Tomassen".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Marlane".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Marlane".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Ferry Goorden".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Ferry Goorden".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Willem Barth".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Willem Barth".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Nelis Leeman".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Nelis Leeman".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Helemaal Hollands".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Helemaal Hollands".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Colinda".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Colinda".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Roy Donders".

Oranje Shownieuws was te gast bij Hart voor Muziek in Deurne met "Roy Donders".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This