Tot ziens 2019, welkom 2020

Gepubliceerd op 31-12-2019

MusicPromo nieuws

Het jaar zit er op, ajuus 2019.

Voor Sterradio zit het jaar er op, het was een bewogen jaar kunnen we wel zeggen. Er zijn dit jaar veel veranderingen doorgevoerd. Om te beginnen zijn we in maart over gegaan naar een nieuwe stream provider, een stream provider met meer mogelijkheden.

Door dat er nieuwe mensen zijn aangetrokken die behoorlijk op de hoogte zijn hoe een internet station technisch in elkaar steekt, heeft Sterradio een behoorlijke stap de goede richting in gezet.

Tot ziens 2019, welkom 2020

Programma’s en Sterradio

Om te beginnen een compleet nieuwe internet site, waar men nog veel beter op de hoogte is van alles wat er gebeurt rond om de artiesten, programma’s en Sterradio. Dan hebben we een compleet nieuwe App gelanceerd met zeer veel mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn voor zowel de programma makers als de bezoekers een handige tool. Je kan lekker naar de muziek luisteren, je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en je kan er je favoriete plaat aanvragen. Deze mogelijkheden hebben we in de App maar ook op de site. We kunnen zeggen dat dit een gouden greep is geweest.

Verschillende muziekstromen

Sterradio heeft ook een behoorlijke groep programma makers. Er zijn verschillende muziekstromen te beluisteren bij Sterradio. Een belangrijk item is wel de Top30, hier krijgt de artiest een podium aangeboden. De artiesten komen ook in de studio voor een interview met de programmamaker. En dat zijn de artiesten die elders moeilijk een poot aan de trapper krijgen, maar bij ons in de hitlijst terecht komen. De Top30 is dan ook een veel beluistert programma, net als andere programma’s van Sterradio.

Programma’s als, Nederpop, Nieuwe Nederlands, 60,70,80,90 met af en toe een nieuw nummer. Dan hebben we nog de clubmixen die met videoclip gedraaid worden. Programma’s die richting de piraten muziek gaan, of Egerländer en Volkstumliche muziek, van alles komt langs bij Sterradio.

Leuke club programma makers

We hebben momenteel een leuke club programma makers, die als doel hebben iets leuks neer te zetten. We hebben het technisch gezien behoorlijk vereenvoudigd voor de programma makers. Met een druk op de knop ben je live in de uitzending. Er staat een behoorlijke verandering aan te komen als het gaat om Buma/Stemra, Sena. Er worden veel station opgedoekt i.v.m. niet nakomen van verplichtingen. Een internet station is een behoorlijke kostenpost per maand. Maar met een bijdrage van de programma makers komen we een heel eind. We zijn ook zeer blij met de adverteerders die we hebben, dank daar voor. Want voor een paar tientjes per jaar heb je wel radio reclame.

We laten 2019 achter ons als een zeer innoverend jaar met veel veranderingen, ook al waren ze niet altijd even makkelijk. We gaan in 2020 natuurlijk op deze voet door, en blijven leuke programma’s maken voor jullie als luisteraar. En er is eigenlijk voor iedereen een plek bij Sterradio, wil je een programma maken, wil je steunend lid worden en op de hoogte blijven dan kan dat. Wil je reclame maken op radio dan kan dat natuurlijk ook.

Voor alle info ga naar onze Websites. https://sterradio.nl http://www.sterradio.nl

En natuurlijk via Android en Apple de app downloaden.

Tot ziens 2019, welkom 2020

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
YOSEE MAAKT FEESTPLAAT MET ‘MANNEN (STEEDS WEER DE VERKEERDE)’

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees Tel is omgebouwd tot een meezinger van jewelste.

HIT IT! MUSIC VERZAMELT NIEUWE CARNAVALS-SINGLES OP ‘CARNAVAL KRAKERS vol. 4’

Het mooiste feestje van het jaar, carnaval, staat weer voor de deur en dat betekent veel gezellige nieuwe hits. ‘Carnaval Krakers vol 4’ bevat wederom de gezelligste en leukste carnavalskrakers van Hit It! Music van dit moment. Zo zijn nieuwe singles van o.a. De Vier Viltjes, Dennis Sjaak & Peer, Duo Knotsgek, Yosee, Gustaf & […]

DOUBLE HHENK PRESENTEERT TWEEDE SINGLE ‘LAAT MIJ MAAR GAAN’

‘Laat Mij Maar Gaan’ is de allernieuwste feestkneiter van het uit Prinsenbeek afkomstige duo Double HHenk. Na het succes van ‘Kamerbreed Tapijt’ uit 2019 weten de heren opnieuw een heerlijke meezinger uit hun hoed te toveren.

POTENTIËLE HITSINGLE VOOR DELANO BISSCHOPS MET ‘KUS ME NOG EEN KEERTJE’

‘Kus Me Nog Een Keertje’ is de nieuwe single van de 22-jarige Delano Bisschops. Hiermee heeft de jonge zanger een potentiele hit in handen waarmee hij zijn naam meer en meer zal kunnen vestigen.

ROBERT PATER LANCEERT PARTY MIX VAN ‘EENZAAM EN ALLEEN’

De in 2018 verschenen single ‘Eenzaam En Alleen’ blijkt nog steeds een van de populairste kroegenhits in het land. Vandaar dat de single nu opnieuw uitgebracht wordt in een speciale party mix.

OPGEBLAZEN FT. WILBERT PIGMANS – “DE TOREADOR”

Nu te bekijken, de nieuwe clip van dé hit van dit moment: Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans, De Toreador. Oh oh oh check hem vlug!

Stef Ekkel bundelt zijn beste jaren op VINYL

Met de verzamelaar Door De Jaren Heen bundelt Stef Ekkel zijn beste nummers uit de afgelopen tien jaar en is dit het eerste album van Stef dat op vinyl verschijnt!

Is JEROEN VAN ZELST “VOOR EVEN VRIJGEZEL” ?

Grijp je kansen vanavond, morgen is het voorbij weet Jeroen van Zelst met Voor Even Vrijgezel.

FEESTTEAM FT. DJ TIMMIE TIROL – “IK WIL BIER”

Feestteam zijn samen met DJ Timmie Tirol verantwoordelijk voor jouw nieuwe lijflied: Ik Wil Bier.

‘WANNEER DANS JE EENS MET MIJ’ NIEUWSTE WAPENFEIT VAN MAICO

24 jaar is hij inmiddels, en de Enschedese zanger Maico timmert hard aan de weg. Zijn laatste singles werden goed opgepikt door radio en veelvuldig gedraaid in het land. Daarnaast tourt hij wekelijks het hele land door dankzij een goedgevulde agenda met optredens.

Thomas Berge brengt ‘LOST’ uit

Thomas Berge zat bij de laatste vier om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival, laat hij gisteravond weten in het televisieprogramma RTL Boulevard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This