Vèrrèkkes Blààuw maakt nieuwe carnavalshit “de 4e Ronde”!

Gepubliceerd op 27-12-2019

MusicPromo nieuws

Vèrrèkkes Blààuw maakt nieuwe carnavalshit “de 4e Ronde”!Dé ideale opvolger van de grote carnavalshits “Diksie” en “Twister” met een belangrijke knipoog niet teveel te mauwen en Carnaval vooral sámen te vieren!

Inmiddels 2 jaar geleden scoorde de carnavalsgroep Vèrrèkkes Blààuw uit Goirle een gigantische carnavals kraker met het nummer “Diksie”. Ze vielen met dit nummer op elk liedjes festival waar ze aan meededen in de prijzen; 1e bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle,
1e bij het beste West Brabantse carnavalslied, een hoge notering bij de Kiesjekraker 33 van Omroep Brabant, een half miljoen Youtube views, enz. enz. De opvolger “Twister” viel vooral op door de ludieke actie door een levensgrote twistermat mee te brengen bij elk optreden en het publiek uit te dagen mee te doen. Een oerhollands spel omgetoverd tot een echte carnavals meezinger!
Dit jaar werd Randy Watzeels van Randy Watzeels Music Studio gevraagd om een carnavalsknaller te maken voor dit vrolijke 5-tal. Naast de nieuwe releases “Sweet Caroline en ’t Dondert en ’t Bliksemt” heeft Randy een verfrissende en vlotte twist weten te geven aan de nieuwe carnavalskraker van de mannen van Vèrrèkkes Blààuw. In juni was een volledig nieuw geproduceerde melodie al snel geboren en later werd een pakkende tekst met een heel hoog meezing gehalte toegevoegd door AKMP, ofwel bekend als Andre Kooijman. Tot slot een vette commerciële beat wat ervoor heeft gezorgd dat kraker wederom goed gelukt is. “Het nummer is heel aanstekelijk en zal goed in de smaak gaan vallen bij jong en oud” aldus de mannen van Vèrrèkkes Blààuw.
De single “de 4e Ronde” is vanaf December 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal de videoclip van deze carnavalskraker weer te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. De single wordt gepromoot door Partybob/BerkMusic bij de radiozenders in Nederland en België.

Met “de 4e Ronde” hebben de mannen van Vèrrèkkes Blààuw wederom een potentiële carnavalskraker in handen, die tijdens de carnavals periode zeker hoge ogen gaat gooien bij het feestpubliek!

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
YOSEE MAAKT FEESTPLAAT MET ‘MANNEN (STEEDS WEER DE VERKEERDE)’

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees Tel is omgebouwd tot een meezinger van jewelste.

HIT IT! MUSIC VERZAMELT NIEUWE CARNAVALS-SINGLES OP ‘CARNAVAL KRAKERS vol. 4’

Het mooiste feestje van het jaar, carnaval, staat weer voor de deur en dat betekent veel gezellige nieuwe hits. ‘Carnaval Krakers vol 4’ bevat wederom de gezelligste en leukste carnavalskrakers van Hit It! Music van dit moment. Zo zijn nieuwe singles van o.a. De Vier Viltjes, Dennis Sjaak & Peer, Duo Knotsgek, Yosee, Gustaf & […]

DOUBLE HHENK PRESENTEERT TWEEDE SINGLE ‘LAAT MIJ MAAR GAAN’

‘Laat Mij Maar Gaan’ is de allernieuwste feestkneiter van het uit Prinsenbeek afkomstige duo Double HHenk. Na het succes van ‘Kamerbreed Tapijt’ uit 2019 weten de heren opnieuw een heerlijke meezinger uit hun hoed te toveren.

POTENTIËLE HITSINGLE VOOR DELANO BISSCHOPS MET ‘KUS ME NOG EEN KEERTJE’

‘Kus Me Nog Een Keertje’ is de nieuwe single van de 22-jarige Delano Bisschops. Hiermee heeft de jonge zanger een potentiele hit in handen waarmee hij zijn naam meer en meer zal kunnen vestigen.

ROBERT PATER LANCEERT PARTY MIX VAN ‘EENZAAM EN ALLEEN’

De in 2018 verschenen single ‘Eenzaam En Alleen’ blijkt nog steeds een van de populairste kroegenhits in het land. Vandaar dat de single nu opnieuw uitgebracht wordt in een speciale party mix.

OPGEBLAZEN FT. WILBERT PIGMANS – “DE TOREADOR”

Nu te bekijken, de nieuwe clip van dé hit van dit moment: Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans, De Toreador. Oh oh oh check hem vlug!

Stef Ekkel bundelt zijn beste jaren op VINYL

Met de verzamelaar Door De Jaren Heen bundelt Stef Ekkel zijn beste nummers uit de afgelopen tien jaar en is dit het eerste album van Stef dat op vinyl verschijnt!

Is JEROEN VAN ZELST “VOOR EVEN VRIJGEZEL” ?

Grijp je kansen vanavond, morgen is het voorbij weet Jeroen van Zelst met Voor Even Vrijgezel.

FEESTTEAM FT. DJ TIMMIE TIROL – “IK WIL BIER”

Feestteam zijn samen met DJ Timmie Tirol verantwoordelijk voor jouw nieuwe lijflied: Ik Wil Bier.

‘WANNEER DANS JE EENS MET MIJ’ NIEUWSTE WAPENFEIT VAN MAICO

24 jaar is hij inmiddels, en de Enschedese zanger Maico timmert hard aan de weg. Zijn laatste singles werden goed opgepikt door radio en veelvuldig gedraaid in het land. Daarnaast tourt hij wekelijks het hele land door dankzij een goedgevulde agenda met optredens.

Thomas Berge brengt ‘LOST’ uit

Thomas Berge zat bij de laatste vier om Nederland te vertegenwoordigen op het Songfestival, laat hij gisteravond weten in het televisieprogramma RTL Boulevard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This