Willem Barth annuleert alle optredens tot half januari 2020

Gepubliceerd op 20-12-2019

MusicPromo nieuws

Willem Barth annuleert alle optredens tot half januari 2020Willem Barth laat weten dat hij tot halverwege januari 2020 i.v.m. stemproblemen alle optredens op advies van z’n KNO-arts moet annuleren. ‘Eigenlijk heb ik er al bijna anderhalf jaar last van. Je kent jezelf natuurlijk heel goed en weet precies hoe je zingt, wat je doet én wat je kunt.

Op een gegeven moment merk je dat het allemaal wat moeilijk gaat. Je gaat dan denken of het door het vele werken komt of last hebt van een griepje. Omdat veel collega’s ook ervaring hebben met stemproblemen ga je met hen in gesprek. Uiteindelijk kom je dus terecht bij de KNO- arts die een kijkoperatie uitvoerde. Die constateerde dat mijn stembanden niet meer op een normale manier functioneerden. Ik kreeg medicatie en een maagonderzoek. Daar bleek ook nog dat ik een scheurtje in m’n middenrif had. Ik dacht….nou…doe er wat aan, maar dat blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig. Een operatie is wel mogelijk, maar die is best ingrijpend. Voorlopig is rust het beste medicijn’, vertelt Willem.

In januari wil hij het zingen weer op een laag pitje oppakken. Op die manier kan hij merken of de rust hem goed heeft gedaan. Mocht dat niet het geval zijn dan overweegt Willem om naar één van de beste specialisten op dit gebied, Hans-Dieter Hesse, in Hamburg te gaan. Hij werk met een laser en dat schijnt minder schadelijk te zijn.

Voor Willem zit er dus niets anders op dan voorlopig rust te houden. ‘Het is allemaal heel erg vervelend. Tussen de oren kan ik zingen, maar de ‘apparatuur’ werkt niet meer zoals het moet. Zachtjes zingen gaat nog wel, maar als ik hard ga zingen heb ik geen controle meer over de lusjes en de krulletjes. Laten we maar hopen dat ik spoedig hersteld ben. Ik zing inmiddels 20 jaar en heb eigenlijk nooit rust gehad. Ik gaf altijd gas en dat heeft me waarschijnlijk de das om gedaan’, aldus Willem.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Ron van Hoof slaat met ‘Samen in de strijd’ de spijker op de kop!

Op zondag 22 maart jl. bracht Ron van Hoof samen met z’n geluidsman Jaap een bezoek aan een viertal verzorgingstehuizen in de buurt van Putte. Nadat hij s’avonds thuiskwam maakte de indruk die dat met zich meebracht toch wel het één en ander los. Volgens Ron is het gewoon een drama als je al die […]

Dries Roelvink ‘Samen staan we sterk’

Op aanraden van zijn radio collega Sven Kockelman heeft Bram Koning een mooie tekst geschreven over deze bizzare tijd waarin wij nu leven, voor Dries Roelvink. De titel is : Samen Staan We Sterk ! Een ode aan de mensen die ons land nu draaiende houden.

Nieuwe top-single voor Belgische Louisia!

De single “Dat komt door jou” is speciaal geschreven voor Louisia en is een heerlijk uptempo feest schlager nummer.

Ron van Hoof slaat met ‘Samen in de strijd’ de spijker op de kop!

Op zondag 22 maart jl. bracht Ron van Hoof samen met z’n geluidsman Jaap een bezoek aan een viertal verzorgingstehuizen in de buurt van Putte.

Clip Dromen die leven – Martin Dams

Dromen die leven gaat over hoop tijdens donkere momenten. In ieder mens schijnt een lichtje dat niemand kan afpakken.

Eric Jaspers komt onverwachts met nieuwe single ‘Goed dat jij er bent’

Een slapeloze nacht bracht Eric Jaspers op het idee om een lied te schrijven met als doel een grote groep mensen een hart onder de riem te steken.

‘Marco de Hollander belt zijn fans’

Angst, stress en somberheid: gevoelens die in tijden van corona en ingrijpende veranderingen kunnen opspelen. Dit ontgaat ook volkszanger Marco de Hollander niet. De wereld zoals wij hem kennen, is in slechts een paar weken tijd radicaal veranderd.

JARIGE JOHN DE BEVER TRAKTEERT

Met het aanbieden van gratis nieuwe muziek hoopt John de Bever het leven in deze roerige tijden misschien even iets minder zwaar te maken. ‘Wij bevinden ons in onzekere, bijna onwerkelijke tijden,’ aldus de Brabantse volkszanger.

Marvin Lodders Het Allermooiste Is Aan Jou

Eind maart is single “Het allermooiste is aan jou” van Marvin Lodders uitgekomen ter ere voor zijn vrouw Mariëlle die op deze dag 40 jaar is geworden.

Speciaal coronalied waar 100 artiesten, BN’ers en influencers aan meewerkten.

Het Nummer Zon – #zingcoronadewerelduit . Gisteravond is het zogenoemde ‘coronalied’ bij Eva Jinek gepresenteerd.

Met “Lied van Hoop” brengen Han en Brechtje Kooreneef een muzikaal lichtpunt in deze stille wereld

Laat je vanaf de eerste noten meevoeren, in stilte luisterend naar de virtuoze vertolking van de door Han Kooreneef gezongen woorden. Laat je ontroeren door de prachtige stem van dochter Brechtje en de harmonieuze klanken waarmee zij samen liefdevol, een hoopvolle boodschap delen met heel Nederland.

Eric Jaspers komt onverwachts met nieuwe single ‘Goed dat jij er bent’

    Een slapeloze nacht bracht Eric Jaspers op het idee om een lied te schrijven met als doel een grote groep mensen een hart onder de riem te steken. Het was helemaal niet de bedoeling om nu een single uit te brengen, maar omdat er de laatste weken nogal wat te doen is, vroeg […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This