Willem Barth annuleert alle optredens tot half januari 2020

Gepubliceerd op 20-12-2019

MusicPromo nieuws

Willem Barth annuleert alle optredens tot half januari 2020Willem Barth laat weten dat hij tot halverwege januari 2020 i.v.m. stemproblemen alle optredens op advies van z’n KNO-arts moet annuleren. ‘Eigenlijk heb ik er al bijna anderhalf jaar last van. Je kent jezelf natuurlijk heel goed en weet precies hoe je zingt, wat je doet én wat je kunt.

Op een gegeven moment merk je dat het allemaal wat moeilijk gaat. Je gaat dan denken of het door het vele werken komt of last hebt van een griepje. Omdat veel collega’s ook ervaring hebben met stemproblemen ga je met hen in gesprek. Uiteindelijk kom je dus terecht bij de KNO- arts die een kijkoperatie uitvoerde. Die constateerde dat mijn stembanden niet meer op een normale manier functioneerden. Ik kreeg medicatie en een maagonderzoek. Daar bleek ook nog dat ik een scheurtje in m’n middenrif had. Ik dacht….nou…doe er wat aan, maar dat blijkt in de praktijk niet zo eenvoudig. Een operatie is wel mogelijk, maar die is best ingrijpend. Voorlopig is rust het beste medicijn’, vertelt Willem.

In januari wil hij het zingen weer op een laag pitje oppakken. Op die manier kan hij merken of de rust hem goed heeft gedaan. Mocht dat niet het geval zijn dan overweegt Willem om naar één van de beste specialisten op dit gebied, Hans-Dieter Hesse, in Hamburg te gaan. Hij werk met een laser en dat schijnt minder schadelijk te zijn.

Voor Willem zit er dus niets anders op dan voorlopig rust te houden. ‘Het is allemaal heel erg vervelend. Tussen de oren kan ik zingen, maar de ‘apparatuur’ werkt niet meer zoals het moet. Zachtjes zingen gaat nog wel, maar als ik hard ga zingen heb ik geen controle meer over de lusjes en de krulletjes. Laten we maar hopen dat ik spoedig hersteld ben. Ik zing inmiddels 20 jaar en heb eigenlijk nooit rust gehad. Ik gaf altijd gas en dat heeft me waarschijnlijk de das om gedaan’, aldus Willem.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Yosee – Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)

De populaire zangeres Yosee keert terug bij Hit It! Music met een geweldige nieuwe feestplaat ‘Mannen (Steeds Weer De Verkeerde)’. Het is een bewerking van een oud liedje van Renée de Haan uit 1988, welke i.s.m. producer Kees is omgebouwd tot een meezinger van jewelste.

Eerste namen ZWARTE CROSS 2020 met o.a Krezip, Typhoon, Snelle en Kriss Kross.

De Zwarte Cross heeft al wat hints gegeven over de eerste namen van de Zwarte Cross 2020, die is op 16, 17, 18, 19 juli . De eerste hint kwam op 7 november, toen ze deze tweet plaatsten: “Vandaag een fijne knapband geboekt voor ons Hoofdpodium. Jullie mogen raden, de bandnaam begint met een ‘D’. […]

Nieuwe single de Dikdakkers – Ik Ben Een Brandweerman Tá Tú

Dit vrolijke nummer hebben de Dikdakkers gemaakt voor al die stoere brandweemannen en brandweervrouwen die hun leven op het spel zetten voor andere mensen. Bekijk de clip >

Johnny Gold – Als Je In Brabant Bent ( Carnaval 2020 )

Het Carnavalsseizoen is weer begonnen, en daar moet je als tweevoudig winnaar van de prestigieuze Brabantse“Kies Je Kraker” trofee natuurlijk bij zijn, dit keer met een geheel eigen liedje waarin het Enfant Terrible van de Nederlandstalige Showbizz zijn Brabant als de feestprovincie bij uitstek bezingt ..

Frans Bauer heeft Engelse versie gemaakt van ‘Heb je even voor mij’.

Na maanden van geheimzinnigheid mag Frans Bauer het dan nu eindelijk bekend maken….   “Heb je even voor mij” is opgenomen in het Engels, aldus de zanger op zijn Facebook pagina.

FRANK VAN ETTEN POPULAIRSTE ARTIEST ONDER LUISTERAARS VAN RADION

SNEEK, donderdag 16 januari – De muziek van zanger Frank van Etten is in 2019 het meest aangevraagd door de luisteraars van RADIONL. Vooral het immens populaire ‘Huisje op wielen’ doet het opvallend goed. Maandelijks wordt duizenden keren verzocht om de track uit 2017 te draaien.

Nieuw nummer De Romantica’s.

Het nieuw nummer van De Romantica’s, heet ‘Wonder in een wiegje’. Cees en Andrea de Ruiter hebben er wederom een eigen productie van gemaakt. Bekijk de clip >

Pascal Schipper likt nu aan ski’s…..

Pascal Schipper en DJ BEE gaan voor de Après-ski Hit van 2020! Na zijn single ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ uit 2016, dat een enorme hit was, gaan ze nu samen voor ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’. ( tekst René Karst). Bekijk de clip >

3JS – De Aard van het beest

De 3JS – Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller, touren vanaf februari door Nederland met hun nieuwe tour: “Aard van het Beest”

KonFetTi benoemt in ‘Jij & Ik’ de positieve kant van het leven

Het is Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem gelukt om de positieve kant van het leven te belichten in hun nieuwe single ‘Jij & Ik’. Sinds 2012 brengen ze als KonFetTi liedjes vol passie, kleur en vrolijkheid op de markt. Zeker nu de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug zijn merkt het duo dat iedereen […]

Janske staat met ‘Ik ben weer terug’ op eigen benen

Janske Mentzij vormde samen met Jack van Raamsdonk jarenlang het zangduo ‘De Hollandio’s. Dit was het gevolg van hun liefdesrelatie. Na negen jaar kwam daar in 2019 een einde aan.

John Enter presenteert de “Bierwals”

John Enter de man met het blauwe petje. Wie kent hem niet. We zingen allemaal de hits mee van hem. Vanaf “Ik heb drie haren op mijn borst” naar “Twee witten Duiven” en recentelijk “Het Sopje” . Internationaal ook succesvol met de Engelse en Duitse versie van “”’t Woanskip” ( in Duitsland bekend onder Party […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This