WILLIAM BURG KOMT MET PRACHTIGE SINGLE “ALS EEN ENGEL”

Gepubliceerd op 03-01-2020

MusicPromo nieuws

WILLIAM BURG KOMT MET PRACHTIGE SINGLE “ALS EEN ENGEL”Sinds William Burg vorig jaar tekende bij JM Music komt hij met alweer zijn 2 e single; “Als een engel. Zijn vorige single “Dansen en sjansen” heeft het erg leuk gedaan en met zijn nieuwe nummer “Als een engel” ,een prachtige ballad wat totaal anders is, wil hij meerdere kanten laten zien.

Het is volgens de Brabantse zanger een prachtige single geworden, geschreven en gecomponeerd door Manfred Jongenelis die ook zorg droeg voor de productie. De 45-jarige William Burg zal naar verwachting Nederland en Vlaanderen gaan verbazen met dit mooie nummer. Deze gevoelige track wordt ook nu weer vergezeld door een alles zeggende videoclip. Dit nummer zal zeker bij veel mensen een hoop los maken, aldus William, en misschien vaak beluisterd gaat worden bij bijzondere familie momenten.

Muzikaliteit zat er al van jongs af aan al in bij deze gezellige Brabander. Van het drumstel en de trompet naar het platen draaien op feesten en partijen. Als William plots besluit daarbij ook te gaan zingen is de geboorte van een zangcarrière daar! In 2019 tekende William Burg bij JM producties, en kwam er eerst een swingende plaat en vervolgens deze ballad.

Ik ben heel blij dat ik met JM Music deze plannen kan verwezenlijken. Nadat ik Jaman en Michael een paar jaar geleden tegenkwam is er zowel zakelijk als privé een vriendschap ontstaan. Ze hebben dezelfde ideeën en vechtlust als mij en liggen daarin dan ook op één lijn. De keuze om met hen te gaan samenwerken was dus niet zo moeilijk. We hebben er allemaal het volste vertrouwen in’, aldus William.

William geniet nu al een succesvolle carrière als volkszanger en met “Als een engel” hoopt hij dit nog meer te kunnen uitbreiden.

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Prescilla Una komt met drieluik

In haar eigen land is Prescilla Una zeer succesvol . Met een album en een handvol hitsingles is deze Canadese zangeres goed op weg wortel te schieten in de internationale showbizz. En dat is ook haar doel want na Canada wil Prescilla Una ook de rest van de wereld veroveren.

Carol Markstrom country zangeres in hart en nieren

Carol Markstrom, zingt met het hart van een volkszangeres met haar muzikale inspiratie waaronder Americana, Outlaw en Classic Country, Western Roots en Folk.

Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat

Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen.

Nieuwe single Ray Benjamin “Dacht Jij Dat Echt”

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt […]

DENNIS VAN DER STELT – “ZEG ME WAAR KEN IK JOU VAN”

Heb ik jou al vaker hier gezien vraagt Dennis van der Stelt in Zeg Me Waar Ken Ik Jou Van.

ALPENZUSJES – “PROOST”

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe album Proost. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

GEBROEDERS KNIPPING & DUO ABE – “MET M’N LEMPKE”

Gebroeders Knipping maken het toch nog gezellig samen met Duo Abe: Met M’n Lempke.

RANDY WATZEELS – “LEVEN NA DE DOOD”

Zou hierboven ook feest bestaan? Randy Watzeels vraagt zich af hoe het eruit ziet in Leven Na De Dood.

SNOEK & BESSELINK presenteren feestplaat ‘IK LOOP NIET NAAST MIJN SCHOENEN’

De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden.

“GROETEN UIT DE FEESTTENT” van de LAWINEBOYS

De groeten veel plezier, we blijven lekker hier zingen Lawineboys: Groeten Uit De Feesttent.

STEF EKKEL – “OP DE LANGE LATTEN (GOLDDIGGERS REMIX)”

Met beide benen hoog in de lucht, volgens Stef Ekkel is het niet altijd feest Op De Lange Latten.

KORNUITEN & CO – “SUPERHELD”

Kornuiten & Co zingen over de helden van de nacht: Superheld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This