fbpx

William Sluijter start 2020 met nieuwe single “ Ik voel me goed”

Gepubliceerd op 03-01-2020

MusicPromo nieuws

William Sluijter start 2020 met nieuwe single “ Ik voel me goed”Het lied “Ik voel me goed” is gewoon een nummer voor de mensen die verliefd zijn en vlinders in hun buik hebben, herkenbaar, want ik heb ook nog steeds de liefde voor mijn vrouw en gezin in mijn bloed zitten. Het is een mooi vrolijk nummer geworden met een heerlijke goed in het gehoor liggende melodie geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten.

Ik ben begonnen met zingen 2 jaar geleden als te boeken artiest, voorheen was het altijd met de artiest meezingen als ik op een feestje was of in t café. In het dagelijkse leven ben ik een dakdekker heb een eigen dakdekkers bedrijf samen met een goede kameraad Mijn doel is om het zover mogelijk te schoppen in de muziekwereld, mensen blij maken of juist een nummer voor ze zingen waar ze het gevoel in kwijt kunnen en wat ze raakt dat is het ook want muziek is emotie. Over emotie gesproken! mijn vader was mijn vriend en grootste fan, helaas is hij afgelopen jaar overleden, deze man die zo trots op me was geeft mij ook zeker heel veel kracht om te zingen en om door te gaan, dat is wat hij ook zou willen.

Naast mijn gezin en mijn bedrijf wil ik het ver gaan schoppen in deze wereld. Ik wil werken aan een toekomst en er zijn voor mensen, die er voor mij zijn. Mijn vader zei jongen blijf in jezelf geloven en blijf jezelf dan kom je er wel op een dag. Deze wijze woorden heb ik altijd in ere weten te houden.

Daarom kan ik zeggen “Ik voel me goed”

 

Laatste nieuws

Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Zoek op titel
Doorzoek inhoud
Zoek in berichten
Zoek op pagina's
artiest
Hessel en Ineke – ‘Oh Me Oh My’

Hessel en Ineke (Sfeer van Weleer) komen GRATIS naar je toe deze zomer en presenteren nieuwe single ‘Oh Me Oh My’ De afgelopen weken hebben Hessel en Ineke absoluut niet stilgezeten en dat zijn ze voorlopig ook niet van plan. Via Facebook verzorgen ze elke zaterdagavond vanaf 19.30 uur een online huiskamerconcert. De bezoekersaantallen groeien […]

John de Bever – ‘We zijn allemaal hetzelfde’!

John de Bever doet schokkende onthulling: ‘We zijn allemaal hetzelfde’! Wat mogen we dezer dagen nu wel en vooral niet zeggen? John de Bever heeft het uitgezocht: álles…! De volkszanger gaat met een nieuw motto de toekomst tegemoet: ‘Je mag van alles vinden maar met een goed humeur’. En dat laatste heeft John de Bever […]

Bert Toebak – Dank je wel

Trieste mededeling over Bert Toebak! Beste muziekliefhebbers en fans van Quintus op zondag 5 juli kregen wij  het trieste bericht van: Bennie v.d Laan en Dirk Brouwer dat Bert Toebak (68) de hoofdman van ” Quintus ” op zaterdag 4 juli na een kort ziektebed is overleden. De band uit Nieuw Buinen is  bekend geworden […]

Barbara Swinkels – Turkse Liefde

Nieuwe release Barbara Swinkels Inmiddels is het zo’n Twee jaar geleden dat Barbara haar zang carrière begon en inmiddels gaat ze met een sneltreinvaart door muziekland. Deze week is namelijk haar vierde productie alweer uitgekomen, een gewaagd nummer met eveneens een gewaagde en spetterende videoclip. Deze keer heeft zij en Appie Hofstede van iDream Pictures […]

Leo Nardell – Vandaag vergeet ik alle zorgen

Leo Nardell bezingt z’n levensverhaal in nieuwe single Op het Smaragd label verschijnt de nieuwe single ‘Vandaag vergeet ik alle zorgen’ van Leo Nardell. Ondanks dat Leo zeer tevreden was over de samenwerking die hij in 2019 aanging met Studio One, is hij van mening dat hij zich bij Smaragd Music meer als een vis […]

Jordy van Vilsteren – Hier In Dit Cafeetje!

Jordy van Vilsteren – Hier In Dit Cafeetje! We mogen weer de kroeg in een daar was Jordy wel blij mee,  en dat wordt gevierd met zijn nieuwe single ‘Hier In Dit Cafeetje! De Zwollenaar Jordy van Vilsteren komt na “Ik ben er klaar mee” en “Alleen voor jou” met een opvallende gezellig kroeg plaat. […]

Danny Poppinghaus – “Ademloos”

Danny Poppinghaus is “Ademloos” Danny is iemand die al even bezig is in de muziek. 1 tot 2 keer per jaar komt hij met een nieuwe release, deze maakt hij eigenlijk altijd met zijn vaste team van Smaragd Music onder leiding van Manfred Jongenelis en zijn vrouw Sharona. De titels “Kom eens hier”, “Die brief […]

Bep en Bert – Ik wil de zon zien zakken in de zee / De E-Bike

Bep en Bert Knallen door met dubble a kant “Ik wil de zon zien zakken in de zee” en “De E-Bike Sinds het begin van de Corona Crisis zijn zangers/songwriters Bep en Bert Bokking een online talkshow gestart onder de welluidende titel: DWBB De wereld via Bep en Bert met ter afsluiting van iedere uitzending […]

Johan Rensen – “Niemand kon mijn ogen lezen

Johan Rensen komt met nieuw nummer Johan Rensen uit Zoetermeer komt met een autobiografisch nummer uit, wat is geschreven door Cris Cohen en is opgenomen in de studio van Peter van Kesteren. Met “Niemand kon mijn ogen lezen” wil ik mijn oude situatie wat meer naar voren brengen. Het is een stukje levensgeschiedenis van mijzelf. […]

Sandra Strating – “ Mooie Zomer”

Sandra Strating straalt als ze terug denkt aan die “ Mooie Zomer” Sandra Strating, geboren en nooit meer vertrokken uit Emmer-Compascuum. In 2019 scoorde ze met het nummer “Niets staat mij in de weg” en met die single heeft ze veel Airplay gehaald en tevens opgetreden in het populaire tv programma “Het Artiestenfestival. Het waren […]

Stax – Summer dream

Summer Dream van Stax Hans Clevers Met de debuut single ”All About Sax” maakte radio land eind vorig jaar kennis met de Nederlandse tenor saxofonist Stax Hans Clevers. De uit Sittard afkomstige musicus, die begin jaren zeventig zijn entree in de rock ’n pop scene maakte en geïnspireerd raakte door Clarence Clemmons van Springsteen en […]

Monique Valke – “Blanket on the ground”

“Blanket on the ground” nieuwe single Monique Valke Monique Valke heeft een voorliefde voor country muziek. Er gaat geen dag voorbij of er staat in huize Valke een country LP op uit het verleden. Vele Lp’s heeft ze de deur uitgedaan maar de country lp’s zijn gebleven. Van Jim Reeves tot Emmylou Harris en alles […]

blank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest