Informatie voor iedereen die actief is in de Nederlandse muziek

Zangers, zangeressen, bands, pluggers, platenlabels, radiostations en ga zo maar door. Iedereen die iets doet in de Nederlandse muziekwereld vindt zijn of haar plek bij MusicPromo

 • Promotie
  • AKMP

   AKMP plugt middels PLUGplugging jouw nieuwe track digitaal bij een groot netwerk van Nederlandstalige radiostations en dj’s die meteen de doelgroep bereiken voor jouw nummer.

   piraten radio staion

   piraten muziek draaien

   Score Promotions

   Score Promotions is toonaangevend op het gebied van promotie en begeleiding van artiesten. Wij ondersteunen muzikale acts om meer bereik te hebben.

   Holland & Janoesj Promotie Nederland

   Ontstaan uit radio-hollandsemuziek.nl

 • Labels
  • raddio happy luister plezier dj brichitte

   radio happy luister plezier

   piraten radio staion

   piraten muziek draaien

   Chiron Music

   Chiron Music is een muziek label / platenmaatschappij ontstaan uit ruim 20 jaar ervaring in de muziek / entertainment branche.

 • Boekingen
 • Benodigdheden
Recent Toegevoegd:
aug - 2018

Henk Dissel verrast iedereen met plotselinge hit


Henk Dissel - Ware liefde scoort vanuit het niets!

Vorige week woensdag had Henk Dissel het idee om zijn fans een cadeutje te geven, en had nog een ballad op de plank liggen, nadat hij 24 uur online stond kreeg Henk onwijs veel berichten en stond hij binnen 24 uur op nummer 1 op de itunes top 100. Het afgelopen weekend heeft hij hem ook direct Live gedaan en daar werd hij nu al massaal meegezongen. Een hit is geboren. De clip is opgenomen in Boedapest.
Daarnaast zal Henk in 2019 wederom weer een groot concert geven, na een uitverkochte AFAS live in 2017 zal nu de Brabanthallen aan de beurt zijn. De kaartverkoop loopt ook er goed. Daarnaast staan er voor dit jaar nog 2 releases op de plank, dus hou Henk goed in de gaten.